自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

只係想有個地方發洩 俾我呻下
1月1號係大姑9結婚 大姑9嫁咗反大6 咁擺酒就係深圳擺 老爺99就叫咗我daddy&mum上去飲 媽咪覺得親家叫到 就上咗去飲 咁去到簽完名擺底人情後 99完全無話帶坐邊張臺 因為我唔敢自己話坐邊張就邊張 隻姑9同99會黑面 但係你又唔帶去坐邊張 咁姐係點?入到個場就企咗係度 因為C6去咗幫手開車接人客黎個酒店 好彩個下C6咁岩反到 99就入黎話 仲未搵到位?黎哩邊啦 係C6面前就扮曬野轉頭就同C6講 等陣出黎幫手帶人客去D位度 個下我已經有D唔開心但唔想出聲 因為今日係佢個女big day 忍咗佢就算 食飯個時 姑9同99就話 影相 影咗一張 我話唔該師傅可唔可以唔用閃光再影?因為個女先8個月 唔想用閃光閃佢既眼 99即刻黑面 我第一胎 唔係好識 但覺得用閃光閃個B好似無咁好 到走個陣 我daddy&mun走 姑9同99見到都當我daddy&mum透明 唔會話送下?但其實個時已經係無咩客人 佢地母女係坐係度傾計 我再忍 大家系米覺得我好小氣?系米我既問題?虛心請教 請大家不喜無插

侯爵府

我的育兒心得勳章

回覆:好唔開心 俾我呻下

佢地唔得體啫,唔好放上心!!

LUCKYO    發表於 15-1-3 09:52

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

你無問題..唔使理佢..
只係佢地無教養..
呢D人少見為妙....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

結婚擺酒會令人好累好混亂,你原諒佢地喇

子爵府

你99自己冇修養冇家教,咁你老公係咪咁架?

子爵府

睛靈勳章

山長水遠走上大陸飲佢女嗰餐仲要睇佢面色~~

樓主, 妳無問題, 係妳奶奶無家教~~ 唔好同佢計較~~ 幾廿歲人, 性格無得變架喇~~ 但以後男家有任何嫁娶滿月, 諗個理由幫妳兩老推咗佢啦~~ 呢啲襯家, 不見也罷~~

寶石宮

2024年龍年勳章

引用:只係想有個地方發洩 俾我呻下 1月1號係大姑

原帖由 小熊heart 於 15-01-03 發表
1月1號係大姑9結婚 大姑9嫁咗反大6 咁擺酒就係深圳擺 老爺99就叫咗我daddy&m ...
所以我唔会比c6 d家人同我daddy, mummy見面,联络,廢事煩

幸福可以好簡單

男爵府

回覆:cream090909 的帖子

多謝你 我真係好唔開心

男爵府

回覆:家家公主 的帖子

因為覺得兩老咁遠都上去飲 大家都係親家 念起覺得唔開心

侯爵府

唔好同佢哋計較,亦唔需要太上心,我眼中依類人係好就係親人,唔好就係閒人,唔洗理。

男爵府

回覆:longlokma 的帖子

我就係因為哩件事今朝同我老公嘈 唔記得因講咩而起 跟住佢鬧我有問題要送我入青山

男爵府

回覆:火精靈 的帖子

多謝你 你講中我心聲 我daddy都70歲啦 都上去飲 點知佢地兩母女係度傾計都唔會話打下招呼?我知佢地一路睇我地唔起 因為佢地比我地有米 但就可以咁對人?

子爵府

hashtag旅遊勳章

引用:我就係因為哩件事今朝同我老公嘈 唔記得因

我就係因為哩件事今朝同我老公嘈 唔記得因講咩而起 跟住佢鬧我有問題要送我入青山

...
呢d野對住C6呻係冇用,佢點都會幫番自己阿媽,唔好為左6299問題用c6做磨心,姑9結婚都係去飲一次姐,忍佢!但往後生仔咩百日宴果d可免則免,山長水遠上到去仲要睇人面色

侯爵府

引用:只係想有個地方發洩 俾我呻下 1月1號係大姑

1月1號係大姑9結婚 大姑9嫁咗反大6 咁擺酒就係深圳擺 老爺99就叫咗我daddy&m ...
其實你都算系主家啦,點解唔一早問定你父母既座位安排?唔敢問99都敢問老公呱?
個日客人多,未必兼顧到每個客人,唔使唔開心喔。

翡翠宮

回覆:小熊heart 的帖子

連你老公都係咁,成家都唔抵著

男爵府

回覆:岚月亮 的帖子

C6都唔知因為問咗佢地話個日再安排

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BBJOJO 發表於 15-1-3 09:52
所以我唔会比c6 d家人同我daddy, mummy見面,联络,廢事煩
me 2

男爵府

引用:我就係因為哩件事今朝同我老公嘈 唔記得因

...
我覺得你開頭講既都無乜問題,攪結婚成場都係親人,唔得閒理哂咁多人好正常,親家唔係好親,最主要都係你呢個做女既陪佢地。 反而你c6話送你去青山先係問題所在。

寶石宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:BBJOJO 發表於 15-1-3 09:52 所以我

原帖由 bylobb 於 15-01-03 發表
me 2
真係架,99同新袍多數都我母仲要應酬佢地,no way

幸福可以好簡單

大宅

開心吸收勳章 畀面勳章

本身兩親家都相處唔來?

首頁

尾頁

跳至