自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

DEL

子爵府

回覆:有呢啲朋友你會點做?

第3樣好小事,似乎你因為1,2 搞到連3都覺得有問題..至於4,我覺得都可接受既,可能佢以為你好多d平平地既衫,買件貴少少既會唔同d..

男爵府

引用:第3樣好小事,似乎你因為1,2 搞到連3都覺

原帖由 愛美的媽媽 於 15-01-03 發表
第3樣好小事,似乎你因為1,2 搞到連3都覺得有問題..至於4,我覺得都可接受既,可能佢以為你好多d平平地既 ...
第3件事幾年前發生嘅lu,不過其實除咗呢啲我特別記得嘅事之外,呢幾年嚟佢都有好多事同我唱反調,都可能真係因為積埋積埋,小事都覺得好有問題

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

我會唔理佢

wcpcelia    發表於 15-1-3 17:22

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

男爵府

萬事包拗頸真系煩到…乜咁
如果系男人他還㑹說很多理論去支持世界上只有他正確。

子爵府

只能話大家吾夾,咪見少D囉

伯爵府

親子王國15週年勳章

$700 件名牌BB衫唔係人人捨得買, 佢似乎聽到你講"好多人俾bb衫"嗰陣聯想到你要靠人哋俾二手衫, 所以佢專登買件新o既貴價嘢
點解睇起上嚟明明係朋友, 但好似你under 佢咁, 佢好似成日覺得你家境比佢差, 咩都要威過你幫埋你"手查"主意咁o既?

禁止訪問

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆:有呢啲朋友你會點做

點解唔疏遠

男爵府

引用:$700 件名牌BB衫唔係人人捨得買, 佢似乎聽

原帖由 kakachopper 於 15-01-03 發表
$700 件名牌BB衫唔係人人捨得買, 佢似乎聽到你講"好多人俾bb衫"嗰陣聯想到你要靠人哋俾二手衫, 所以佢專登 ...
我正有咁嘅感覺,佢好似我leader咁,但其實我自己一個人工都over 20k,唔係家境困難果啲囉。
BB衫果度,我只係覺得BB大得快,無需要買咁貴(而且件衫根本唔值咁貴),同埋有人俾果啲都多到著唔哂,如果其他人仲送衫仔,我做阿媽嘅又點自己買衫俾BB呢? 我以為我講到明唔要衫仔就ok,點知都係收到件衫仔

男爵府

引用:點解唔疏遠

原帖由 卡卡公主^^ 於 15-01-03 發表
點解唔疏遠
我好想,但佢次次garthering都要齊人,如果我話唔得閒,佢會再約過,所以無得避,除非大大鑊咁反佢面,但我又覺得無咁嘅必要呢

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:有呢啲朋友你會點做

睇嚟你好不滿佢……咁慢慢疏遠,得嗎?

男爵府

引用:萬事包拗頸真系煩到…乜咁如果系男人他還㑹

原帖由 joel827 於 15-01-03 發表
萬事包拗頸真系煩到…乜咁
如果系男人他還㑹說很多理論去支持世界上只有他正確。 ...
佢都係架,我同佢講果件事係點點點,佢唔識都會死拗,即使我搵埋ref俾佢,佢都要再搵ref同我拗

男爵府

引用:睇嚟你好不滿佢……咁慢慢疏遠,得嗎?

原帖由 Sumyeema1 於 15-01-03 發表
睇嚟你好不滿佢……咁慢慢疏遠,得嗎?
佢次次garthering都要齊人,如果我話唔得閒,佢會再約過

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

少D見

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-01-03 發表

原帖由 beanysc 於 15-01-03 發表
佢次次garthering都要齊人,如果我話唔得閒,佢會再約過
次次都 say no, 佢應收到個 message 啦

子爵府

引用:1.永遠同你唱反調: 你話想買樓,佢同你講買

原帖由 beanysc 於 15-01-03 發表

1.永遠同你唱反調: 你話想買樓,佢同你講買樓好多雜費,唔好 ...
咁嘅朋友,我會表面無野,但心裡將佢列為泛泛之交

珍珠宮

冇乜特別,成班一齊見到咪嘻嘻哈哈食餐飯,自己一個唔好約佢

公爵府

由佢lor

一係咪唔好見啦,見完又覺得佢腰心腰肺

伯爵府

環保接龍勳章

你個朋友應該暗瓦底好唔like 你

首頁