自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:買LG G2 好唔好呢

用緊幾好,電算襟

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 fishes 的帖子

LG 近來的主打手機,相機部份都有不錯的功能,LG G3 也一樣。搭配的 1300 萬畫素主相機,有 BSI 背照式感光元件,加上雙 LED 補光燈,低光源環境下可更容易拍出好照片。LG G3 相機同樣支援 OIS 光學防手震,新加的 Laser Auto Focus 雷射對焦功能,可以在白天或夜晚都做到準確的對焦。而 LG G3 的前置鏡頭為 210 萬像素,也是採用 BSI 背照式感光元件。G3 跟 G2 一樣,可以用機背 Rear Key 操控自拍,使用上會更加方便。

http://www.eprice.com.tw/mobile/intro/c01-p5006-lg-g3-16gb/

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:出在啲新機又唔捨得買, 見舊機跌價想買部.G

原帖由 fishes 於 15-01-05 發表
出在啲新機又唔捨得買, 見舊機跌價想買部.

G2 好唔好用? 影相得唔得? 主要係同小朋友影相, 所以怕好易有鬼 ...
用過G2,影相對焦超慢!依家用gpro 2,影相對焦好好多!老公用G3,所有嘢都比G2好好多,老公買台灣水貨,都係$3080,抵!

男爵府

pro 2 就好好,影小朋友追得切

男爵府

我用HTC蝴蝶2,都影都好靚

大宅

pro 2 唔錯,上星期買左水貨$2580 32gb抵玩,我都係打算影bb

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

我用左一個月,非常好

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

睇漏左你要影小朋友添,呢部機影相唔好的

首頁

尾頁

跳至