跳至

首頁

尾頁

別墅

我亞仔個咕咕以上位置D皮膚漲漲地,我用手摸下去,感到有(舊)東西,只在右邊,左邊就林林地,無特別,請問大家有聽過或遇過嗎?
是否看醫生??

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 silengigi 於 08-4-30 00:45 發表
我亞仔個咕咕以上位置D皮膚漲漲地,我用手摸下去,感到有(舊)東西,只在右邊,左邊就林林地,無特別,請問大家有聽過或遇過嗎?
是否看醫生??

應該係睪丸未跌到落陰囊~ (否則, 有可能係小腸氣)
去健康院時可以問吓姑娘
或者大吉利是傷風感冒睇開醫生, 當多口問句囉

[ 本文章最後由 小倩 於 08-4-30 00:48 編輯 ]

別墅

請問什麼是'小腸氣'???

原文章由 小倩 於 08-4-30 00:47 發表

去健康院時可以問吓姑娘

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 silengigi 於 08-4-30 00:58 發表

>>> [url=]兒童小腸氣(腹股溝疝氣)治療新指標:微創手術[/url]
>>> [url=http://hkma.org/chinese/pubmededu/letterbox/gi6.htm]問 : 小 腸 氣 是 一 種 什 麼 病 ? 有 何 病 徵 ? 手 術 後 會 否 影 響 生 育 ?[/url]

珍珠宮

有咩分別呢

原文章由 小倩 於 08-4-30 00:47 發表

去健康院時可以問吓姑娘

珍珠宮

如果係小腸氣..你可以留意下:
bb有無特別扭計?
喊嘅時候”咕咕”有無凸起??
如果有以上情況..要盡快同佢睇醫生,
因為據醫生所述..如果發現唔到..啲腸穿咗出嚟俾個窿”cool"住條腸...就會有生命危險

原文章由 silengigi 於 08-4-30 00:58 發表

別墅

謝謝大家!!
現正看醫生,處理中.......

人做亞媽,我做亞媽,真是後知後覺...唉....

首頁

尾頁

跳至