自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

所謂18無醜婦,女仔打扮o下點都吾差,更可況女大18變。

我細個都俾同學話我對眼生得怪,俾親戚話我皮膚吾好,好似蛇皮咁,後來中學時,所有同學都話我皮膚好,出黎做o野之後第二個部門同事仲失驚無神摸我面,佢話想知我面係咪真係咁滑喎!出街成日俾人撩,去到外國都俾鬼老問我係咪日本妹,因嗰時日本妹出名靚。

俾返呢段o野俾你姪女睇,你話auntie都係咁嫁

禁止發言

回覆:如果仔女生得唔靚,點同佢講

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆:如果仔女生得唔靚,點同佢講?

女大18變,如果真係大過都唔ok,咪比佢睇下d易容圖,比埋錢佢學化妝

男爵府

比\'An豬拿baby\'之前同依家嘅相佢睇,大個女就會變靚啦!

男爵府

大個自然靚
可用蝴蝶做比喻
或其他實際例子做教材

子爵府

回覆:如果仔女生得唔靚,點同佢講

正確觀點係,每人有佢特別之處,裝模作樣先唔靚。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:無咩可以講,女大十八變,佢只係未變

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:正確觀點係,每人有佢特別之處,裝模作樣先

原帖由 sambebe 於 15-01-09 發表
正確觀點係,每人有佢特別之處,裝模作樣先唔靚。

首頁

尾頁

跳至