自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆:大肚時做過最過分嘅事係咩?

碌咗落樓梯

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:我試過下午一個人係屋企食左兩塊大牛扒+3條

原帖由 etam724 於 15-01-09 發表
我試過下午一個人係屋企食左兩塊大牛扒+3條腸仔+個1磅蛋糕
琴高琴低

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

每日一杯雪糕或以上....

當年雪糕係我的主食因為除左雪糕同鮮奶同燉燕窩,基本上我食乜嘔乜

公爵府

食龜苓膏綠豆沙咁岩生日去唱k勁飲black label, 果時唔知有左,意為谷m谷得好唔舒服

到左7個月係咁食西瓜

水晶宮

頭幾個月辣醬送飯,頂住7個月肚去食左次大閘蟹,最後幾個月一日一杯阿菠蘿

珍珠宮

食雪糕

伯爵府

想生BB熱投

潛水...
I am Agent P

子爵府

去水上樂園+跳舞(hip hop)果隻當時未知有左Bb!

大宅

未知果時搭廉飛機返香港,廿幾個鐘,仲係機場d 凳訓左晚等轉機,拎住幾件行李搬上搬落

大宅

坐快艇,仲要幾泡下!當時3個幾月

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

一陀夠3個月即同老飛飛去玩

伯爵府

陪老公放狗散步, C6街上同個男人嘈交, 對方預備郁手, 我撻咗個勇字上心口..."涉"入佢兩個人中間, 叉起腰問個麻佬想點!! 當時我陀住8個月巨肚, 過後俾C6笑住鬧咗好耐.

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:追巴士+個個見住我跑面佢地都青埋更估唔到

原帖由 小豬澄 於 15-01-09 發表
追巴士 個個見住我跑面佢地都青埋
更估唔到我老公會剛好見到我跑 黑哂口面走黎捉住我黎鬧
最重要係 我追錯 ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

其實我覺得自己唔過份,但有好幾位朋友話,我陀3個都有來回歐洲,中途要轉機,趕飛機。
至於食雪糕,魚生等我有食,但只係少少,我覺得無問題,但奶奶會黑面(佢唔會叫我stop,怕我唔鍾意)。
琴高琴低都有,但我睇過穩陣先琴。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

挓咗五個月,係巴士上層落樓梯,巴士突然剎車,sir咗幾級,手機飛咗落樓下。到八個月,係維園花市托咗隻大花樽番屋企,都好重下。

男爵府

食大閘蟹

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

引用:我試過下午一個人係屋企食左兩塊大牛扒+3條

原帖由 etam724 於 15-01-09 發表
我試過下午一個人係屋企食左兩塊大牛扒+3條腸仔+個1磅蛋糕
食蟹……咖哩蟹

禁止訪問

侯爵府

子爵府

引用:追巴士+個個見住我跑面佢地都青埋更估唔到

原帖由 小豬澄 於 15-01-09 發表