潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

米蘭, 巴黎站......二手名店有冇啊, 價錢如何 ? 或者有冇媽咪肯平讓 , 多謝晒啊.

珍珠宮

原文章由 Joanne_lau 於 08-5-2 09:16 發表
米蘭, 巴黎站......二手名店有冇啊, 價錢如何 ? 或者有冇媽咪肯平讓 , 多謝晒啊.

呢個袋,唔係LV出架........係AH出架........

二手店點會有,原價百幾蚊個,
佢地收左,有幾多錢賺呀

複式洋房

回覆 #2 NoName 的文章

真係無知啊,
是有人託我問的, 咁是否要去bid, 好多假野啊又唔識分喔

侯爵府

呢個袋out左啦,就算有都唔好買喇,又唔知出面係唔係仲炒緊,而且你朋友連個袋係邊個牌子出都未攪得清楚,唔好求其買,一陣買左假野仲衰

男爵府

而個袋唔係LV 架! mouth: (救命~~) 係Anya Hindmarch 架! 但我估唔到而家仲有人搵.....個袋原價都唔洗一舊 - 5英鎊之麻~ 我有一個英國版,而家用來買餸.......

複式洋房

多謝咁多位的意見啊, 我本人其實都好少了解名牌野, 連舊年AH 咁大單新聞都冇留意, 慚愧慚愧
我話左俾個friend知啦, 佢都仲係想要,其實就同佢唔多熟,台灣架, 但應承左幫佢搵唯有上來麻煩各位媽咪報料啦, 去到d拍賣網, 個個價錢又相差好遠喔, 唔識分辨唔知點好, 唉......煩

珍珠宮

原文章由 Joanne_lau 於 08-5-2 22:23 發表
多謝咁多位的意見啊, 我本人其實都好少了解名牌野, 連舊年AH 咁大單新聞都冇留意, 慚愧慚愧
我話左俾個friend知啦, 佢都仲係想要,其實就同佢唔多熟,台灣架, 但應承左幫佢搵唯有上來麻煩各位媽咪報料啦, 去到 ...

真係好難分,呢D袋咁易造!

伯爵府

BK Milk勳章

好out wor
why u still want to buy?

男爵府

原文章由 moyan 於 2/5/2008 04:26 PM 發表
好out wor
why u still want to buy?

個袋唔係樓主自己要~
樓主幫朋友問架!

首頁

尾頁

跳至