論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位有冇幫襯過呢間尚x僱傭服務(Asia-x)呢?
想Direct hire菲傭,agent 收僱主$8000全包,工人唔洗比,只收首月10%人工,收費合理嗎?唔知可唔可靠!

大宅

BK Milk勳章

引用:各位有冇幫襯過呢間尚x僱傭服務(Asia-x)呢

原帖由 catcherry 於 15-01-12 發表
各位有冇幫襯過呢間尚x僱傭服務(Asia-x)呢?
想Direct hire菲傭,agent 收僱主$8000全包,工人唔洗比,只收 ...
Direct hire 喎? 你自己已有人選,只比名,電話交agent 攪,一般4-5千都有。

我不想宣傳,你可搜尋舊post,我唔知有無

大宅

回覆:$8000全包direct hire, ok嗎?

好貴!

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

貴! 又唔駛佢介紹,都要8千都幾好賺。

禁止訪問

回覆:catcherry 的帖子

複式洋房

佢全包既意思係咪包香港及當地出入境費用,機票,驗身,最重要包唔包菲律賓當地保險($1XXX),如果咁全包就差不多

男爵府

我都係direct hire 菲工人,$3850包當地驗身,機票,入境處費用等,要另加$1200菲律賓保險。由於姐姐未出過國打工,佢要比8000披索training,及比第一個月10%人工agent.另外到港當日,我可再加$1000-叫agent包接機,香港驗身,辦理I.D咭,之後才到分行接工人。

複式洋房

引用:我都係direct+hire+菲工人,$3850包當地驗

原帖由 littleskyblue 於 15-01-18 發表
我都係direct hire 菲工人,$3850包當地驗身,機票,入境處費用等,要另加$1200菲律賓保險。由於姐姐未出過 ...
我想問點解未來過香港打工會direct hire? 係人介紹個姐姐比你?

大宅

引用:我都係direct hire 菲工人,$3850包當地驗

原帖由 littleskyblue 於 15-01-18 發表
我都係direct hire 菲工人,$3850包當地驗身,機票,入境處費用等,要另加$1200菲律賓保險。由於姐姐未出過 ...
可pm info比我嗎!我都想direct hire菲菲!agent跟得足唔足

侯爵府

回覆:irisyeungcw 的帖子

我都係咁6980,👏全包direct hire ,我覺得OK

複式洋房

我見到goodlink 有package $3600, 包機票,保險,香港驗身, 入境處費用,差咁遠,會唔會有奇怪

開心開心日日都好開心~~

洋房

回覆:Acacacac 的帖子

我都想要资料

大宅

回覆:pingu_pinga 的帖子

may I know the agent contact??

複式洋房

引用:我都係direct+hire+菲工人,$3850包當地驗

可以pm agent 資料比我嗎?麻煩你!

男爵府

littleskyblue 發表於 15-1-18 19:29
Can u pm me the agent 's details? I also want to direct hire a Filipino maid who is now in Philippine.

複式洋房

回覆:catcherry 的帖子

咁貴,之前請全新海外都係7500,點解direct hire咁貴?? 你應該問多幾間價錢先。

男爵府

我海外全包都唔洗8000。。。

複式洋房

引用:我都係direct hire 菲工人,$3850包當地驗

可否pm agent 名給我

大宅

回覆:littleskyblue 的帖子

可pm agent contact 比我嗎?

大宅

係咪係上水龍豐有分店個間??

首頁

尾頁

跳至