懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

聽日第一次去瑪嘉烈檢查,我之前已經喺私家做左T21, 聽日要帶小便去,有冇jm 知道有咩做架,流程快唔快? thanks

大宅

回覆:第一次瑪嘉烈檢查有咩做?

我第一次去瑪嘉烈係做唐氏同抽5支血,問病歷,度高磅重

大宅

引用:我第一次去瑪嘉烈係做唐氏同抽5支血,問病

原帖由 mama528 於 15-01-14 發表
我第一次去瑪嘉烈係做唐氏同抽5支血,問病歷,度高磅重
thanks
咁我即係可以skip 唐氏果part

大宅

回覆:powerpuffgirl 的帖子

唔好, 你照做得架喇,唔洗同政府姑娘講你做左T21, 你照做可以睇到BB, 同埋佢地會做番個紀錄! 檢查做多無壞!

大宅

引用:唔好, 你照做得架喇,唔洗同政府姑娘講你做

原帖由 mama528 於 15-01-14 發表
唔好, 你照做得架喇,唔洗同政府姑娘講你做左T21, 你照做可以睇到BB, 同埋佢地會做番個紀錄! 檢查做多無壞! ...
ok thanks

複式洋房

引用:聽日第一次去瑪嘉烈檢查,我之前已經喺私家

原帖由 powerpuffgirl 於 15-01-14 發表
聽日第一次去瑪嘉烈檢查,我之前已經喺私家做左T21, 聽日要帶小便去,有冇jm 知道有咩做架,流程快唔快? t ...
不過瑪嘉烈俾到既檢查真係好少, 除左唐氏檢查, 如果你唔係高齡或高危, 佢唔會俾你做結構同血糖俾你。 只係聽心跳, 超聲波又無得照。 等又等好耐, 見醫生5分鐘就出黎。

大宅

回覆:ashleyhippo 的帖子

我都覺得瑪嘉烈好差,d姑娘態度又差!

大宅

引用:我都覺得瑪嘉烈好差,d姑娘態度又差!

原帖由 mama528 於 15-01-17 發表
我下次被轉介去左健康院,4 個wks 後

大宅

引用:Quote:原帖由 powerpuffgirl 於 15-01-14

原帖由 ashleyhippo 於 15-01-17 發表
不過瑪嘉烈俾到既檢查真係好少, 除左唐氏檢查, 如果你唔係高齡或高危, 佢唔會俾你做結構同血糖俾你。 只係 ...
係啦,做好少野,只係磅重量血壓,抽血同聽心跳

複式洋房

引用:我都覺得瑪嘉烈好差,d姑娘態度又差!

原帖由 mama528 於 15-01-17 發表
係呀! 姑娘態度整差, 遲左少少入間房都俾人話。 我睇左一次無再去做檢查。

大宅

回覆:ashleyhippo 的帖子

唔做檢查可以嗎?我其實都去私家生,但都怕有咩意外早產要返政府,所以受住氣都返去做檢查

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至