親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人好似我咁....向Jason book酒店?!

我同佢訂左連續3晚(Feb15)既酒店, 比左錢後既幾日, 佢就比個booking number我, 但只係比頭2晚, 而第3晚佢就話要遲d先比我, 我等左佢個幾星期, 就忍唔住問佢...

幾時可以比埋第3晚既booking number我, 佢話要2月頭先有, 我問點解...佢話因為係集體訂購而唔係個人訂購喎~~

而家錢就比晒, 但仲差一晚要等佢覆, 我17Feb15出發喇, 要等到2月頭先有booking number....我有d心急同埋擔心囉~~

侯爵府

我無你的情況, 不過我2014聖誕時都係搵佢BOOK, 無問題

大宅

引用:請問有無人好似我咁....向Jason book酒店

原帖由 annysbee 於 15-01-15 發表
請問有無人好似我咁....向Jason book酒店?!
請問找 jason 會平d 嗎?我想book hard rock 或附近酒店!

大宅

我把Jason給我的價錢與網上(咩咩.com)果d比較, 確實平d...不過, 我無比較香港既agent喎~

另外, 佢有張list話你知佢有做邊間酒店, 有埋價錢的...唔係間間酒店都做, 有d list有, 佢又話無做(佢話因為間酒店做緊promote喎)

你可以問下佢先~~

子爵府

回覆:Jason book酒店~

我12月時同佢book3月, 比左錢後2日就有hotel個booking no

大宅

sweetcandychan 發表於 15-1-15 17:29
我12月時同佢book3月, 比左錢後2日就有hotel個booking no
咁可能係我樣衰啦~~
我係訂2月既, 都未齊confirm no.
可能新年會多d人幫趁佢, 所以佢先等埋一次過去訂呱~~唯有咁諗啦!!

大宅

平均一晩平多少?

大宅

要睇下你揀邊間酒店喎~

我諗應該間間酒店唔同的, 仲要睇埋你係幾時上網check價, 因為越近入住既日子網上既價錢就越貴, 我早2個月check....佢都起碼平左個早餐再平過網上少少, 咁我已經覺得ok, 就同佢訂喇~~

大宅

我跟他book 了農曆新年新加坡及legoland 酒店,沒沒問題呀~酒店都 confirm 埋.

jlshe

大宅

jlshe 發表於 15-1-17 17:06
我跟他book 了農曆新年新加坡及legoland 酒店,沒沒問題呀~酒店都 confirm 埋.

...
.....咁應該係我樣衰, 別無他了!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

引用:Quote:jlshe+發表於+15-1-17+17:06+我跟他b

原帖由 annysbee 於 15-01-19 發表
.....咁應該係我樣衰, 別無他了!!!!!!!!!!!!!!!

可能真系攞平的房價,所以要遲少少confirm.我來來回回都兩星期先確認好曬~

jlshe

男爵府

我都同佢訂左6月酒店, legoland 同carlton city, 我係等佢比晒confirmation 先過數。 佢都好快confirm 晒比我, 我前日已經同酒店confirm 埋booking, 無問題呀~ 不過佢價錢真係平過d 咩咩.com, 佢既價錢仲要包埋稅同早餐~

大宅

吓!? 我同佢訂係...收到email, 對岩資料就要喺佢比既限期內入錢, 然後2-3日後先會有confirmation number咯喎, 未比錢既...只係你既資料咋, 未有number呀!?

不過算啦, 綜合左大家既經驗, 我都肯定左自己係樣衰既一群, 無理由連續訂3晚同一間酒店, 只比2晚既confimation number我既! 我都擔心到唔擔心了, 因為自己已send email同酒店確認左頭2晚既booking....至於第3晚就....應該無事既, 唯有等2月頭啦^^

大宅

引用:我都同佢訂左6月酒店, legoland 同carlton

原帖由 miranda0311 於 15-01-20 發表
我都同佢訂左6月酒店, legoland 同carlton city, 我係等佢比晒confirmation 先過數。 佢都好快confirm 晒比 ...
想問香港入數( 即T/T) book 酒店?book 邊間呀?不知hard rock 會否平同包早餐呢?

複式洋房

請問可吾可以比jason聯絡方法,我4月出發都未book hotel.thank you

大宅

yenlsk: pls check pm

男爵府

skc918 發表於 15-1-21 12:06
想問香港入數( 即T/T) book 酒店?book 邊間呀?不知hard rock 會否平同包早餐呢?

...
我係收到晒jason 比既confirmation, 跟住過佢hsbc 戶口, 之後再跟酒店confirm booking, 完全無問題, 我係訂左LEGOLAND HOTEL 同 CARLTON CITY~ 2間都包早餐, 不過CARLTON 就無包小朋友早餐, 如有需要都可叫JASON 加, 不過我暫時無加。 你可以問下JASON HARD ROCK 有無包, 可能間間酒店唔同。 我都係WT APP 問佢資料咋, 見價錢OK 就即CONFIRMED 了。

男爵府

yenlsk 發表於 15-1-21 12:20
請問可吾可以比jason聯絡方法,我4月出發都未book hotel.thank you
可FB SEARCH JL TRAVEL

大宅

我都係搵jason book Traders,真係平啲,仲包早餐

男爵府

引用:我都係搵jason book Traders,真係平啲,仲

原帖由 evavan 於 15-01-24 發表
我都係搵jason book Traders,真係平啲,仲包早餐
請問traders要幾錢一晚?包早餐嗎?

首頁

尾頁

跳至