自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我屋苑由地下到自己個座,起碼見10個保安,早晚2更,比著你地會點比?

水晶宮

回覆:過年派利是,你地屋苑有幾多保安?

所有一年都未見過果D到時會全部出哂嚟,放心包你見哂

LUCKYO    發表於 15-1-17 09:09
andyman    發表於 15-1-16 23:29
siu05    發表於 15-1-16 23:25
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

應該一百個以上(連清潔亞姐)

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

引用:所有一年都未見過果D到時會全部出哂嚟,放

原帖由 bmuimami 於 15-01-16 發表
我都覺,仲要日日唔同

水晶宮

停車場果D出埋嚟,會所職員又周圍行,你會驚覺自己屋苑保安咁嚴密,消潔做到二百分

gobaa49    發表於 15-1-29 16:07
andyman    發表於 15-1-16 23:29
siu05    發表於 15-1-16 23:25

水晶宮

BK Milk勳章

引用:所有一年都未見過果D到時會全部出哂嚟,放

別墅

就係以前住單幢樓,來來去去都係果幾個,而家搬左去屋苑,真係唔知點比又無可能位位$100仲有2公婆分開派定點呢?

水晶宮

引用:就係以前住單幢樓,來來去去都係果幾個,而

原帖由 Bs2008 於 15-01-16 發表
就係以前住單幢樓,來來去去都係果幾個,而家搬左去屋苑,真係唔知點比又無可能位位$100:bashful ...
你認得佢嘅先派啦。我做得出如果夾硬攝埋嚟嘅唔派架

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我只係會派見開果兩個,仲有一個清潔阿姐.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

回覆:Bs2008 的帖子

我只派比有禮貌出入會打招呼嗰幾個...平時唔出聲唔開門就唔派

子爵府

好多,我呢排已經見到d生面口輪住出現

有個管理員我最like,除左盡責,佢唔多嘢講,唔多口,但係見親小朋友就會同佢地傾計,我覺得咁樣最好。新年封包大嘅比佢

伯爵府

畀面勳章

平時見開嘅,一年派一次又真係冇所謂,但有啲應該係兼職?定唔知咩人,完全未見過,真係唔想比日日都五六個企喺門口

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:停車場果D出埋嚟,會所職員又周圍行,你會

停車場果D出埋嚟,會所職員又周圍行,你會驚覺自己屋苑保安咁嚴密,消潔做到二百分

...
仲要早晨前早晨後,
淨係拎住份報紙都會衝去幫你開門

子爵府

引用:停車場果D出埋嚟,會所職員又周圍行,你會

...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我屋苑由地下到自己個座,起碼見10個保安,

原帖由 Bs2008 於 15-01-16 發表
我屋苑由地下到自己個座,起碼見10個保安,早晚2更,比著你地會點比?

...
熟就比。好既比。試過有個。平時當睇你唔到。過年我咪睇返佢唔到囉!但老公話唔好意思。之後老公比左佢

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

我想問下你地派比未婚同事派單定雙封?

子爵府

育兒性格勳章

回覆:bmuimami 的帖子

係、連隔離座個d都見埋

男爵府

臨近新年梗會多幾個!一到新年就會出哂

侯爵府

回覆:bmuimami 的帖子

男爵府

隨心

首頁

尾頁

跳至