烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我都整左泡芙,分享吓,不過我係用+KMM040

原帖由 leungkwok2013 於 15-01-28 發表
我都整左泡芙,分享吓,不過我係用 KMM040。
好靚啊!

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

回覆:leungkwok2013 的帖子

男爵府

回覆:challenger 的帖子

今日無聊地試搾橙汁!

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

禁止訪問

男爵府

引用:試哂D配件未?+部機滿唔滿意?+我用緊KMM04

原帖由 leungkwok2013 於 15-02-08 發表
試哂D配件未? 部機滿唔滿意?

我用緊KMM040,姨仔見我整,又話想學,要我送部廚師機俾佢...
未試晒~ 仲試過全蛋法海綿蛋糕,用左3分鐘已打好,真係開心到喊!

黎緊周末會試刨蘿蔔絲做蘿蔔糕~

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:買了Kenwood廚師機

有咩配件呀?張相矇矇地睇唔清楚

Latte, 又名臭TE或臭喵

男爵府

請問呢部一次可以打幾多麵粉啊?我做麵包多,但係好似聽過話有d機唔夠力打太多麵團我都好想買啊

首頁

尾頁

跳至