自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

周永恒早前在屯門裁判法院承認普通襲擊罪,今日聽取判刑。周永恒被裁定罪成,判監兩個月,緩刑十八個月。

當法官宣讀判刑時,問周永恒是否明白?起初周永恒只是點頭;及後法官再叫周永恒出聲,他才表示明白。當周永恒聽取判刑後離開法庭時,被發現面露不悅,未知是否對裁決感不滿。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20150130/53386498

珍珠宮

失望

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

新的一天...希望真的有新的希望吧...

子爵府

回覆 CACACAROL 的帖子

甘輕佢SHOT SHOT地

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一個會打老婆既人點解仲會有人夠薑痴埋去??????
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

自稱人渣嘅周永恒,今日喺屯門裁判法院,被控普通襲擊罪罪成,判監兩個月緩刑十八個月。

周永恒於十點半離開法院,佢有停低與傳媒做訪問,但態度勁寸囉﹗問佢對判決滿唔滿意?佢寸爆回應:「乜嘢判決都滿意,你哋(指傳媒)一早都判咗我﹗」咁係咪鬆一口氣?佢話:「0依家起碼出到境,做得返嘢﹗」

咁0依家想做乜嘢?佢話想見兩個女:「其實一路法庭都冇禁制我,不過自己希望透過社工及合法途徑搵返兩個女囉﹗」

問佢會唔會搵分居妻子趙頌茹(阿Yu)?周永恒就有骨落地咁話:「唔敢搵,怕又畀差人啦﹗(係一個教訓?)我諗你哋傳媒報道好多都係好表面,我學識咗再講落去,只會令愛惜我嘅人唔開心。」

再問到佢點解怕搵阿Yu?佢話:「我上次都係因為探個人,我外母話我吐口水,恐嚇嗰啲都係冇嘅,希望唔好再渲染,唔會直接搵阿Yu。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20150130/53386655

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

判得咁輕

翡翠宮

回覆:周永恒罪成 判監兩個月 緩刑十八個月

呢d 痴線佬

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

判得太輕啦!

大宅

回覆:CACACAROL 的帖子

大宅

想知咗判監,又緩刑,咁情況會唔會留案底?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

其實緩刑係咪啫係唔駛坐?

珍珠宮

Suf1 發表於 15-1-30 11:59
其實緩刑係咪啫係唔駛坐?
係18個月內睇行為

男爵府

畀面勳章

引用:判得太輕啦!

原帖由 WChan 於 15-01-30 發表
判得太輕啦!
就係,咁輕,推跌個老婆落地,下疤仲要聯3針,守行為期間滋擾恐嚇老婆家人,都只判緩刑18個月,唔駛佢坐監,個官點搞@@

水晶宮

引用:

原帖由 CACACAROL 於 15-01-30 發表
...
律政處唔該研究一下判刑是否過輕!!

寶石宮

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

大宅

死癲佬

首頁

尾頁

跳至