自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:公公再次急救,好擔心

Latte, 又名臭TE或臭喵

伯爵府

人o既一生就係咁,生、老、病、x..... 有o既時候好好珍惜,他日便無憾

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

祝福

伯爵府

夏天玩到顛 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

當遇到困難的時候

成功就在你的前面

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

natural19985 發表於 15-1-31 14:49
家姐打黎同我講,媽咪舅父同醫生傾左,唔再急救。
我問家姐,有無問過公公意願,家姐話,公公問點解佢就走 ...
姐夫十幾日前入院 , 忽然停咗心跳十幾分鐘 , 搶救返 , 見佢插晒儀器生存 , 變成植物人 , 醫生問再停搶唔搶救 , 正考慮中 , 點知前晚已回到主的懷抱 永生了 ..........

子爵府

引用:謝謝大家唉…同老公呻,佢只係會答,「其實

原帖由 natural19985 於 15-01-31 發表
謝謝大家
唉…同老公呻,佢只係會答,「其實你要有心理準備」
我夠知啦,公公病情反覆都已經好幾年,每次接 ...
好明白冇得準備個心情, 因為親人離開個人好難平靜。 而家盡可能多 d 去探下公公, 表達佢知你有幾愛佢, 等自己唔好遺憾。

侯爵府

祝福

男爵府

生、老丶病、死係自然嘅事,而你亦知道佢情況唔樂觀一段長時間,你應該放開心情,有時間見佢多D,你咁負能量完全對事情無幫助!響度發洩完情緒,之後要調整心態,繼續以後嘅路!

男爵府

大宅

祝福。

首頁

尾頁

跳至