美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

姊妹們有無colour Con 介紹下?本身間唔中戴吓博士倫lace 果隻,Johnson 的我會上下左右移位。

我想試下其他日韓牌子,又自然又靚,最好one day Con.. 有無介紹呀?

侯爵府

回覆:有無colour Con 介紹下?

Delight max3,試過N個牌子,最舒服最靚係佢!

伯爵府

回覆:yanyanli1234 的帖子

咩色自然?

侯爵府

引用:咩色自然?

原帖由 poohbb_hk 於 15-01-31 發表
咩色自然?
淺啡(honey brown)
但近年帶紫色多,感覺隻眼圓d大d!!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 poohbb_hk 於 15-01-31 發表

原帖由 yanyanli1234 於 15-02-01 發表
淺啡(honey brown)
但近年帶紫色多,感覺隻眼圓d大d!!
我也是紫色的

男爵府

育兒性格勳章

引用:姊妹們有無colour Con 介紹下?本身間唔中

原帖由 poohbb_hk 於 15-01-31 發表
姊妹們有無colour Con 介紹下?本身間唔中戴吓博士倫lace 果隻,Johnson 的我會上下左右移位。

我想試下其 ...
J記係咪define? 佢n年前出果時,我買左盒,走位又刮眼,成盒掉左。

不過新出的金啡又冇事喎,你一係去相熟眼鏡鋪問佢有冇得俾你試戴,真係幾自然。

伯爵府

引用:Quote:原帖由 poohbb_hk 於 15-01-31 發表

原帖由 bb1027 於 15-02-01 發表
J記係咪define? 佢n年前出果時,我買左盒,走位又刮眼,成盒掉左。

不過新出的金啡又冇事喎,你一係去相熟 ...
我也見換了新packing.. 等我試下買一對試吓先!

公爵府

有冇散光one day ga?

大宅

呢隻好用,深啡色好自然。
对眼真係大左好多,好有神。

大宅

引用:有冇散光one day ga

原帖由 prayformum 於 15-02-03 發表
有冇散光one day ga?
大眼仔冇散光架。
我都好想l有,因我都有散光,所以去街先會戴,夜晚係睇唔清楚。

水晶宮

好媽媽勳章

引用:呢隻好用,深啡色好自然。对眼真係大左好多

原帖由 蔚蔚媽咪 於 15-02-04 發表
我都係用呢隻

子爵府

max 幾?

伯爵府

how much per box?

大宅

我戴咗呢隻台灣牌子嘅color con已經3年幾, 覺得唔錯…我每日都戴con都戴16-18hrs, 呢隻唔會好乾而且好又唔貴…同埋睇落好自然! (我只戴黑色同啡色)
我以前試過帶J & J會乾到除唔到…

不過佢只可以喺佢本身專門店買, 一般眼鏡鋪係無得賣嘅! 佢有會員制度, 第一次買滿NT$1,200就可以做會員, 之後一年內買返登記時嘅度數都係半價, 平均唔使HK$10 一日。我每次去台灣都會入定6-8個月貨…

有興趣下次去台灣可以試吓~

大宅

引用:我戴咗呢隻台灣牌子嘅color con已經3年幾,

原帖由 nanako924 於 15-02-05 發表
我戴咗呢隻台灣牌子嘅color con已經3年幾, 覺得唔錯…我每日都戴con都戴16-18hrs, 呢隻唔會好乾而且好又唔 ...
website: http://www.aquamax.com.tw/product/index/category_id/2

大宅

引用:Quote:原帖由 蔚蔚媽咪 於 15-02-04 發表呢

原帖由 poohbb_hk 於 15-02-04 發表
how much per box?
好似180, 唔知有冇記錯

大宅

引用:Quote:原帖由+poohbb_hk+於+15-02-04+發表h

原帖由 蔚蔚媽咪 於 15-02-05 發表
好似180, 唔知有冇記錯
可以話知邊到買嗎?我見好多間@2xx

男爵府

delight max 好用!
用過max3, 但係max 1 啡色完來仲自然, 但係我買要220

伯爵府

我用Janice man 賣廣告嗰隻,好得,越大眼!我除左用define 係唔會眼乾,呢隻係第二隻!無define 咁軟、反而仲易帶!其他color con 我都試過一帶上眼即眼紅同乾,呢兩隻唔會

子爵府

引用:我用Janice man 賣廣告嗰隻,好得,越大眼

原帖由 KamMui 於 15-02-05 發表
我用Janice man 賣廣告嗰隻,好得,越大眼!我除左用define 係唔會眼乾,呢隻係第二隻!無define 咁軟、反 ...
lance 大d定Delight max 大d?

首頁

尾頁

跳至