自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

引用:Quote:原帖由+talkative+於+15-02-02+發表

原帖由 TJ040 於 15-02-02 發表
我覺得post相冇問題,都打曬格仔。
齋睇格仔相都好不安

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

talkative 發表於 15-2-2 20:05
真係唔好睇,我當年睇完後真係一段時間至好少少,成日記起個畫面,個心都實哂的

唔好再諗了, 我都好怕睇過之後烙咗喺心上

男爵府

引用:我天真地諗可能割完一刀,cut 機。。即刻止

原帖由 belovffy_02081 於 15-02-02 發表
我天真地諗可能割完一刀,cut 機。。即刻止血。。再用電腦效果。。因為死個幅相打咗格仔。。希望係我咁諗。 ...
有張冇格仔睇完好可怕

男爵府

引用:Quote:talkative 發表於 15-2-2 20:05 真係

原帖由 DoReMi媽媽 於 15-02-02 發表
唔好再諗了, 我都好怕睇過之後烙咗喺心上
係。。。但有時唔到妳唔睇。新聞都有播

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

頓頓豬 發表於 15-2-2 20:15
係。。。但有時唔到妳唔睇。新聞都有播
新聞播嘅都有一定尺度, 但網上流傳嘅可能十足版本, 哩個一定唔敢睇。

象牙宮

頓頓豬 發表於 15-2-2 20:14
有張冇格仔睇完好可怕
你睇咗嗎?

珍珠宮

回覆:關於伊斯蘭國斬首片段其實大家有冇發覺有唔合理地方(慎入)

我完全唔夠膽睇

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:sumlam 發表於 15-2-2 19:51 冇數幾

原帖由 DoReMi媽媽 於 15-02-02 發表
用小刀鋸, 真係好殘忍, 用大刀劈起碼一嘢過, 仲要捱十幾二十秒, 不敢想像 ...
我睇過一個真係超恐怖,鋸頭之前仲有其他恐怖野

睇完真係幾個星期都有陰影,成日久唔久諗番起啲畫面

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

男爵府

引用:見到每次片段中都係兇手用小刀脅持人質斬首

原帖由 se6b03 於 15-02-02 發表
見到每次片段中都係兇手用小刀脅持人質斬首,但一般憑常理都知,人既頸骨都好堅硬,若非嚴重意外撞擊不容 ...
你似乎未睇過小刀割頭片段,而家互聯網咁方便,要睇唔難。其實依家呢D片段都係現代戰爭恐襲的一種,目的就係令敵人不安。

象牙宮

sumlam 發表於 15-2-2 20:22
我睇過一個真係超恐怖,鋸頭之前仲有其他恐怖野

睇完真係幾個星期都有陰影,成日久唔久諗番起啲 …
所以我一次都唔敢睇

禁止訪問

引用:Quote:sumlam 發表於 15-2-2 20:22 我睇過

伯爵府

回覆:關於伊斯蘭國斬首片段其實大家有冇發覺有唔合理地方(慎入)

我不敢睇

象牙宮

chic2011 發表於 15-2-2 20:26
Me too, 老實講,就咁聽已經好心寒,睇埋有排瞓唔著
係呀

男爵府

係第二個站睇過有人話舊時韓
國人斬首段片,入面個恐怖份子割唔斷個頭,直情連頭帶脊骨尾龍骨扯出黎……聽到都想嘔…

bosch    發表於 15-2-2 20:52

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

ltc. 發表於 15-2-2 20:36
係第二個站睇過有人話舊時韓
國人斬首段片,入面個恐怖份子割唔斷個頭,直情連頭帶脊骨尾龍骨扯出黎……聽 ...
睇到你寫文字加少少想像都想嘔
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

mameme 發表於 15-2-2 19:39
大家會唔會因為今次係亞洲人而感覺特別強烈.

今次我有啲激動同悲憤, 不論結果如何, 又或起因為何, 都無 ...
大家會唔會因為今次係亞洲人而感覺特別強烈. => 直頭係....之前人質被斬首, 或者有戰地記者被殺, 但唔見有咁多討論, 報紙出咁多相又放響頭版, 或者咁多圖片去歌頌人質背後既德行.

珍珠宮

畀面勳章

只要割穿動脈, 用原子筆都可以插死佢

侯爵府

hashtag影視迷勳章

好痛

老餅會員上科林只求開心!

首頁
23456...7

尾頁

跳至