懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

開心吸收勳章

各jm, 請問一下呢
屯門醫院同威爾斯會唔會照結構架,
如果出去私家做, 又要大約幾錢架...
十分感激...

大宅

醫院要有醫療需要先有得照,唔係人人有份
出面照,1500至2000左右

別墅

引用:醫院要有醫療需要先有得照,唔係人人有份出

原帖由 AndrewQK 於 15-02-04 發表
醫院要有醫療需要先有得照,唔係人人有份
出面照,1500至2000左右
咁貴嫁,其實係咪一定要照,照來主要睇bb 既咩?

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+AndrewQK+於+15-02-04+發表醫

別墅

除左阿B器官發育、心血管狀況之外,仲會照手趾、腳趾係咪齊全,睇埋鼻骨同咀仔,睇下有冇兔唇,我覺得值得做~

別墅

引用:除左阿B器官發育、心血管狀況之外,仲會照

原帖由 deemei 於 15-02-04 發表
除左阿B器官發育、心血管狀況之外,仲會照手趾、腳趾係咪齊全,睇埋鼻骨同咀仔,睇下有冇兔唇,我覺得值得 ...
都睇到好多,咁真係要照睇下穩陣d,你地會唔會有d醫生可以介紹俾我睇?

複式洋房

回覆 Sajo123 的帖子

我上星期5去左鄧悅翹都照結構(20週),佢唔錯呀! 1700蚊~
""因為照時我太激動,佢好顧及我感受,慢慢照,慢慢咁解釋""

男爵府

MommyPanel勳章

Sajo123 發表於 15-2-4 19:32
咁貴嫁,其實係咪一定要照,照來主要睇bb 既咩?
其實呢啲錢真係唔好慳! 我個時照都2500
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

大宅

돼지어마 發表於 15-2-5 12:48

我上星期5去左鄧悅翹都照結構(20週),佢唔錯呀! 1700蚊~
我都系呢間照...20分鐘就照完...睇到B果陣有D唔捨得,..哈哈~~~

別墅

引用:回覆 Sajo123 的帖子我上星期5去左鄧悅翹都

原帖由 돼지어마 於 15-02-05 發表

呢間係邊到?有詳細地址同電話嗎?

別墅

我上星期五去左龔羽一醫生度照,$2100包光碟同相簿~雖然阿B好怕醜,遮下呢邊又遮下果邊,但醫生都好有耐性,唔會馬虎,佢情願我去散下步郁下,都好過夾硬照照唔清。最後我前後照左3轉,終於照齊晒:)

首頁

尾頁

跳至