自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:lian1180 的帖子

haha. 因有廿個人要㗎.

點解唔訂(巴黎)鐵塔柄呀. 靚仔好多.

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:haha.+因有廿個人要㗎.點解唔訂(巴黎)鐵塔

原帖由 pooh仔 於 15-02-05 發表
haha. 因有廿個人要㗎.

點解唔訂(巴黎)鐵塔柄呀. 靚仔好多.
我手細驚難攞...amazon巴黎平,39.9USD

大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

大宅

引用:Quote:原帖由 chingbebe 於 15-02-05 發表

原帖由 appleyuen 於 15-02-05 發表
可以教我係Amazon 買嘢?
Sorry, remembered it wrong. I also ordered from Chefs with my friend. Total 4 pans, around hk$2000 incl shipping.

男爵府

大廚勳章

回覆:法國鐵鑊De Buyer Mineral ...

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:唔識訂,唔知有無人可代購?

原帖由 wwc 於 15-02-06 發表
唔識訂,唔知有無人可代購?
其實好易咋. 你首先喺美信開戶口(英文)。之後你就去意信(amazon.it). 德信(amazon.de). 法信(amazob.fr)等 找你要買嘅貨品. 再格吓價. 佢哋運費不同計法. step by step 跟住做.

註: 你用chrome browser 可以translate to english 咁就明晒喇

男爵府

大廚勳章

回覆:pooh仔 的帖子

Thx

別墅

www.amazon.it/gp/aw/d/B00NSHWEHE/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7H

請問這款是否鐵塔手柄普遍版,一樣是不粘嗎?

別墅

我怕訂錯,係呢隻?

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

pooh仔 發表於 15-2-6 19:29
其實好易咋. 你首先喺美信開戶口(英文)。之後你就去意信(amazon.it). 德信(amazon.de). 法信(amazob.fr)等 ...
THX!
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

別墅

我怕訂錯,係呢隻?

民房

回覆 appleyuen 的帖子

鐵塔24CM咩價?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+appleyuen+的帖子鐵塔24CM咩價?

原帖由 kenpmx 於 15-03-06 發表
回覆 appleyuen 的帖子

鐵塔24CM咩價?
$350

伯爵府

回覆:法國鐵鑊De Buyer Mineral B Element

Le 隻wok唔痴?好似易潔咁?

子爵府

回覆:法國鐵鑊De Buyer Mineral B Element

follow

大宅

聯品28cm淺鍋都係$5xx之麻,有得睇有現貨,唔怕買錯,不過就無鐵塔手把啫。

琥珀宮

別墅

回覆:appleyuen 的帖子

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

引用:我有多一隻24+全新,出讓pm+me +

琥珀宮

引用:幾$?手柄唔傳熱嗎? +

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:我都在 amazon 訂。好好用,不黏 wok, 又安

原帖由 chingbebe 於 15-02-05 發表
我都在 amazon 訂。好好用,不黏 wok, 又安全!
请問点開個wok?
同埋\0边個model 好D?

回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁
12345...8

尾頁

跳至