婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

今晚八點幾C6話吾舒服肚痛,我以為普通腸胃病,到在成10點話好似發燒,我立即驚一驚現在流感咁勁。立即叫距睇醫生,C6吾肯去。到左11點幾話好凍但已經着左好多衫和被,又話呼吸吾到。我叫距立即睇醫生,叫極都吾肯去。話去在驚要留醫照顧吾到我和個女,因為我現在懷孕八個幾月,個女才一歲4個月。我立即發狂咁罵C6,如果你有乜事我幾母子點算,現在流感會死的。C6見到我發狂立即去北區醫院輪證。剛剛逗左個女訓教,我其實好眼訓的但又擔心到訓吾到。到在有事才發現我原來無左C6系吾得,雖然距以前為左99嚴重咁傷害我,後來對我好好。以為有仔有女有無老公都無所謂,原來個心系咁緊張距的。老公希望你無事

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:今晚八點幾C6話吾舒服肚痛,我以為普通腸胃

原帖由 leunggood 於 15-02-08 發表
今晚八點幾C6話吾舒服肚痛,我以為普通腸胃病,到在成10點話好似發燒,我立即驚一驚現在流感咁勁。立即叫距 ...
你老公點?翻咗嚟未?你粗身大細唔好亂霖野,吉人自有天相放心啦。

[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

大宅

引用:Quote:原帖由+leunggood+於+15-02-08+發表

原帖由 ching1972 於 15-02-08 發表
你老公點?翻咗嚟未?你粗身大細唔好亂霖野,吉人自有天相放心啦。
多謝你!距六點几已經回來了,醫生話距血有炎症,打消炎針和吊鹽水,已經沒事了。見到無事才安心。

珍珠宮

回覆:好擔心

無事就好,呢排高峰期,樓主都保重身體,

大宅

leunggood 發表於 15-2-8 00:58
今晚八點幾C6話吾舒服肚痛,我以為普通腸胃病,到在成10點話好似發燒,我立即驚一驚現在流感咁勁。立即叫距 ...
恭喜, 希望你哋可相親相愛。

大宅

引用:無事就好,呢排高峰期,樓主都保重身體, +

原帖由 喜喜天使 於 15-02-08 發表
無事就好,呢排高峰期,樓主都保重身體,
多謝你!大家都保重

大宅

引用:Quote:leunggood+發表於+15-2-8+00:58+今晚

原帖由 sammy-karen 於 15-02-08 發表
恭喜, 希望你哋可相親相愛。
多謝!希望大家家庭和諧

大宅

大家保重呀!你粗身大細,記住唔好亂諗野,唔好比咁大壓力自己呀!好好瞓返一覺啦!加油呀!

大宅

回覆:leunggood 的帖子

d男人好怪,成日有病都會話:得啦,我有分數。。。。點都唔肯睇醫生

男爵府

回覆:好擔心

Bless you.

大宅

引用:d男人好怪,成日有病都會話:得啦,我有分

原帖由 Aprilacm 於 15-02-08 發表
d男人好怪,成日有病都會話:得啦,我有分數。。。。點都唔肯睇醫生

...
因為D男人覺得自己系超人

翡翠宮

有時候出現問題先會知道果個人仲係好重要嘅,希望你嘅C6快D好

首頁

尾頁

跳至