二手市場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

大約6kg, 可平瞓,9成新,售200,天水圍自取

輸入搜索內容

珍珠宮

回覆:可平瞓士的車

收起係咁

輸入搜索內容

珍珠宮

回覆:可平瞓士的車

輸入搜索內容

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

請問安全帶係5點式定3點式??

珍珠宮

引用:請問安全帶係5點式定3點式

原帖由 丫雅 於 15-02-14 發表
請問安全帶係5點式定3點式??
係五點式

輸入搜索內容

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

anna_my_baby 發表於 15-2-14 22:52
係五點式
如果冇穿冇爛,4個車輪冇問題架話,我想要呀,唔該

珍珠宮

引用:Quote:anna_my_baby 發表於 15-2-14 22:52

原帖由 丫雅 於 15-02-14 發表
如果冇穿冇爛,4個車輪冇問題架話,我想要呀,唔該
當然無問題,放喺我屋企人度,好少好少用。不過算重架,車轆大有避震。
你pm電話比我好嗎?

輸入搜索內容

別墅

回覆:anna_my_baby 的帖子

賣咗未?

珍珠宮

引用:賣咗未?

原帖由 jhal061601 於 15-02-15 發表
賣咗未?
未,有意請pm電話

輸入搜索內容

別墅

回覆:anna_my_baby 的帖子

有興趣,你可以PM我嗎?唔知咩事PM5到你呀。

珊瑚宮

anna_my_baby 發表於 15-2-15 00:41
當然無問題,放喺我屋企人度,好少好少用。不過算重架,車轆大有避震。
你pm電話比我好嗎?
你應該SET左陌生人唔可以PM你呀,PM唔到不如你PM我呀~

珍珠宮

引用:Quote:anna_my_baby 發表於 15-2-15 00:41

原帖由 丫雅 於 15-02-15 發表
你應該SET左陌生人唔可以PM你呀,PM唔到不如你PM我呀~
已pm你,有意請whatsapp 我

輸入搜索內容

首頁

尾頁

跳至