自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:我續約100M+家居電話188,兩年 +

原帖由 Mimmy 於 15-02-13 發表
我續約100M+家居電話188,兩年
咁貴?佢剛寄信黎sell我兩樣加埋$158送一個月,簽兩年

禁止訪問

回覆:香港寬頻100M,$120月費算唔算平?

禁止訪問

引用:36個月係咪可以再等?

子爵府

引用:Quote:原帖由 少爺威威 於 15-02-13 發表36

原帖由 tc808 於 15-02-13 發表
但質素先重要。
我用咗佢好多年,sofar唔覺有咩問題

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

今日打黎sell老公,
158蚊簽3年免費1個月,
比我老公大佢,
叫佢平d先打黎,
而家先交150蚊簽2年~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

伯爵府

平啦 我家$135

男爵府

原帖由 少爺威威 於 15-02-13 發表
36個月
係咪可以再等?
可以pm sale 聯絡電話俾我嗎?謝謝!

子爵府

引用:Quote:原帖由 少爺威威 於 15-02-13 發表36

原帖由 fungcandy 於 15-03-02 發表
可以pm sale 聯絡電話俾我嗎?謝謝!
無電話啊

珍珠宮

原帖由 少爺威威 於 15-02-13 發表
36個月
係咪可以再等?
寬頻答我價錢係depends on 地址,唔知堅定流!

伯爵府

回覆 少爺威威 的帖子

平呀, 我都想要, 有無tel可以比我聯絡, thx

子爵府

引用:回覆 少爺威威 的帖子平呀, 我都想要, 有無

原帖由 KAKAMAMAKAKA 於 15-03-03 發表
回覆 少爺威威 的帖子

平呀, 我都想要, 有無tel可以比我聯絡, thx
我無keep電話啊,佢打嚟咖
我頂唔住佢煩,已經續咗啦,120蚊30個月
佢‘話’最平咖啦喎

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 少爺威威 的帖子

平喇!我+埋電話都要$178

珍珠宮

係咪續約價?新客私樓做唔做到呢個價呢???
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我2月尾續, 加多$30, 要多400M
即係$150 - 500M頻寬

伯爵府

回覆 小倩 的帖子

都平過我, 有無電話可以比我, thx

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

KAKAMAMAKAKA 發表於 15-3-3 22:48
回覆 小倩 的帖子

都平過我, 有無電話可以比我, thx
無, 都係打上台問咋

伯爵府

回覆 小倩 的帖子

佢今日打來, 照舊100m, 168一個月, 乜都無, 我話唸下先

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

網上續約$145/月加家居電話

大宅

我寬頻100m +電話係165+30=195,點解你地咁平

王國長老

KAKAMAMAKAKA 發表於 15-3-3 22:52
回覆 小倩 的帖子

佢今日打來, 照舊100m, 168一個月, 乜都無, 我話唸下先
我張舊約到聽日, 佢由上年9月開始打嚟叫續
最終我拖到佢過年前先cfm

首頁

尾頁

跳至