親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想在3月底去華欣和曼谷,請問有冇租車介紹?

大宅

回覆:華欣曼谷自由行

U mean 租車自駕?
我七月去只停華欣,會上Avis thailand 網book

鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

複式洋房

我12月去由機場到華欣酒店, 中間停左Santorini & Swiss sheep farm, 2000thb.+Stopover for visit150 thb.per hour

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

租車定包車?
Avis thailand 個website平啲架~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 CLLP 的帖子

請問你幾點 check out? 去了2個景點累嗎?

你可以比租車資料我嗎?

大宅

我剛租過avis我覺得服務差咗d囉,租個GPS完全用唔到!
喺機場見到hertz個櫃檯好多人問,但avis係冇人,
Hertz喺機場門口攞車,但avis仲要坐車去佢哋office攞車,幾麻煩囉!
下次唔會再幫襯

大宅

回覆 lalawawa 的帖子

我啱啱2月14日幫襯Hertz幫襯到好激氣! 話說早幾個月前已book定車,出發前幾日再email confirm, 去到機場 Hertz counter 竟然話對唔住d車冇唒,得番架棍波truck! 拗都冇用,話真係冇唒車。 最後話問咗隔離National有架1200cc auto, 叫我過隔離租,不過冇gps!
Btw, National 㗎車幾新,都算不幸中之大幸!

大宅

回覆 Ching's_Ma 的帖子

同你一樣係14/2到曼谷,早一個星期問過hertz都係冇車,不過如果佢同你confirm咗而冇車真係超衰喎!其實我見有人直接到機場先租車而冇book定,當然價錢高好多,可能正因為咁所以佢將你預約俾咗人!
我見其實仲有其他租車公司應該都0k掛

伯爵府

好媽媽勳章

CLLP 發表於 15-2-16 12:59
我12月去由機場到華欣酒店, 中間停左Santorini & Swiss sheep farm, 2000thb.+Stopover for visit150 thb.p ...
咁你共用了多少小時?

男爵府

回覆:華欣曼谷自由行

岩岩租完車,上網book 左hertz,攞車之前一日佢地有打電話黎confirm,攞車完全冇問題,我地冇租gps,用電話既google gps 已ok,我地係由曼谷揸去華欣。

LamLam16    發表於 15-5-17 03:15

大宅

引用:我12月去由機場到華欣酒店, 中間停左Santor

原帖由 CLLP 於 15-02-16 發表
我12月去由機場到華欣酒店, 中間停左Santorini & Swiss sheep farm, 2000thb.+Stopover for visit150 thb.p ...
可以提供包車資料嗎?thanks

大宅

引用:岩岩租完車,上網book 左hertz,攞車之前一日

原帖由 cklok 於 15-02-23 發表
岩岩租完車,上網book 左hertz,攞車之前一日佢地有打電話黎confirm,攞車完全冇問題,我地冇租gps,用電話既goo ...
我上次曼谷華欣自駕都係用Google map 導航,超準。

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:cklok 的帖子

可以只租一日嗎?
取車和還車是否要同一地點?

男爵府

回覆:olimo 的帖子

可以只租一日,租車還車不同起點也可以。

複式洋房

回覆:CLLP 的帖子

我𣎴是自駕!但我有7人,請問你果次係幾多人坐嘅車呢?

複式洋房

引用:我12月去由機場到華欣酒店,+中間停左Santor

我𣎴是自駕!但我有7人,請問你果次係幾多人坐嘅車呢?

侯爵府

醒目開學勳章

我 19/2 出發, 旱幾個月前已係 hertz 租車, 出發前亦 EMAIL CONFIRM 多次, 到步取車話無哂要去到 18:00 如果有人還車先有, 我落華欣点等呀,後尾係嘈咗佢一輪係隔離 bizcar 租咗架 innova 6 人車要 2700B 一人, 激死我

侯爵府

醒目開學勳章

真想 MAI中去投訴, 但又衰在佢無收錢做 CONFIRM

侯爵府

請問你是在HK book定,or在Bangkok airport即時book? any more info pls? many tks

大宅

請問可以pm我司機資料嗎

首頁

尾頁

跳至