自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

引用:樓主,先好好調養身體及平伏心情。下次再有B

原帖由 flower_1437 於 15-02-18 發表
樓主,先好好調養身體及平伏心情。下次再有BB就一定睇私家醫生呀!政府醫生靠唔住! ...
多謝你。我會學叻d,下次再有bb,有咩事都係睇私家專科係公立醫院淨係叫我訓、無人理,醫生講兩句就算

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

已刪除用户

回覆:(更新

男爵府

引用:Quote:原帖由+豬吉+於+15-02-18+發表佢不斷

原帖由 newspaperhang 於 15-02-18 發表
多謝你明白
第一次做媽咪咩都唔識,好少事就會諗到要即時睇醫生,但無諗過走黎走去會影響到bb,呢 ...
唔關妳事咖。小產有好多因素而大部份係因為個胎本身都有缺陷所以先生長唔到。我個時流啡仲去行山都無事,所以妳唔洗自責。調理好身體下次再生個健康寶寶。

侯爵府

醒目開學勳章

JM , 振作! 加油!

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆:(更新#76,167,253,341596:大隻b走了.我要振作)臨新年先。。。

下次大隻B會帶齊野健健康康咁搵返您,所以您要養好身子

大宅

回覆:(更新#76,167,253,341596:大隻b走了.我要振作)臨新年先。。。

加油呀

侯爵府

加油呀!唔知點去安慰你。但呢個時候,你要休息多d,養好身體!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

祝福你,保重身體啊!

子爵府

加油呀,養好身子再努力過

子爵府

回覆:newspaperhang 的帖子

加油呀,好好咁養好身體,再努力過

首頁

尾頁