自由報料

跳至

首頁
23456...9

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

btjk 發表於 15-2-17 16:39
回覆 kellylamyc 的帖子

大心型煲係邊到買到? 個煎pan 係咪又係心型?
759, 要大既店先有架

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

占妹 發表於 15-2-17 14:44
呢個請問幾大呢? 炆野OK 嗎?
我買嗰個無柄, 3.3L, 星期日炆左花膠, 好得

男爵府

回覆 pomanlife 的帖子

請問你係邊到見到, 我係九展都見唔到, 係九龍區仲有邊間比較大呢?

彩鑽殿

btjk 發表於 15-2-17 17:00

請問你係邊到見到, 我係九展都見唔到, 係九龍區仲有邊間比較大呢? ...
九龍我唔熟, 港鐵沿線既某一大學站附近買既

伯爵府

畀面勳章

引用:我買到呀

原帖由 kellylamyc 於 15-02-17 發表
我買到呀

大宅

引用:佢仲有呢款架,超靚架,不過已比人搶咗好多

原帖由 evalau341 於 15-02-17 發表
佢仲有呢款架,超靚架,不過已比人搶咗好多,大家可以試下仲有冇,因話會返貨嘅,折咗$200,有媽媽報料話 ...
一定唔系物料唔一樣!心心細煲手炳手工差

男爵府

唔該哂, 我打左好多電話都話賣哂, 都係要放棄

子爵府

引用:佢仲有呢款架,超靚架,不過已比人搶咗好多

佢仲有呢款架,超靚架,不過已比人搶咗好多,大家可以試下仲有冇,因話會返貨嘅,折咗$200,有媽媽報料話 ...
?重嗎? cm

大宅

回覆:數字屋心形鍋

題外話,我見呢個咁得意買左,試整蛋卷
折左$59,有無人整過?

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由 evalau341 於 15-02-17 發表

原帖由 greenblee 於 15-02-17 發表
?重嗎? cm
比起LC真係輕如鴻毛

子爵府

引用:Quote:原帖由 greenblee 於 15-02-17 發表

原帖由 pomanlife 於 15-02-17 發表
比起LC真係輕如鴻毛
我這裏冇得買

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

引用:回覆 hihi-bb 的帖子得, 明火, 電磁爐, 光

回覆 hihi-bb 的帖子

得, 明火, 電磁爐, 光波都得, 係焗爐無講入得
唔入得,呢款煲唔可以用於高溫煮食。

大宅

杏花邨個間仲有好多丫

男爵府

育兒性格勳章

引用:Quote:原帖由 evalau341 於 15-02-17 發表

原帖由 emily_money 於 15-02-17 發表
唔入得,呢款煲唔可以用於高溫煮食。
高温煮食的意思係唔可以成個煲放入爐嗎?

珍珠宮

大宅

回覆 evalau341 的帖子

Thx for info, just bought one, so pretty

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

引用:Quote:remy 發表於 15-2-17 13:50 我見到響

原帖由 占妹 於 15-02-17 發表
謝謝,去睇睇先~
問咗安定邨都沒有了。

伯爵府

畀面勳章

我岩岩去過長沙灣貿易廣場果間仲有6個呀

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:yiu_fire 發表於 15-2-17 11:15 呢個

原帖由 pomanlife 於 15-02-17 發表
請問大煲大概幾L?有冇3L呢?
重唔重?

首頁
23456...9

尾頁

跳至