烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問係咪只有在香港專門店或counter買先有永久保用?如果响amazon或group買水貨就冇得保㗎?其實保用緊唔緊要?店員話只保品質問題,人為或coating唔保,就算爆coating都冇維修,咁其實個保用有咩用,我諗鐵煲唔會甩左隻耳仔卦 因為水貨同專門店個價都差幾遠。

伯爵府

引用:請問係咪只有在香港專門店或counter買先有

原帖由 331siuho 於 15-02-24 發表
請問係咪只有在香港專門店或counter買先有永久保用?如果响amazon或group買水貨就冇得保㗎?其實保用緊唔緊 ...
我在sogo 買 有keep 單 個底花左 拎返專門店 佢比返個同等價值嘅round 我 或補錢換其他款
我見jm有話過 水過都有我保

大宅

fitfit@fatfat 發表於 15-2-24 20:56
我在sogo 買 有keep 單 個底花左 拎返專門店 佢比返個同等價值嘅round 我 或補錢換其他款
我見jm有話過 水 ...
佢會唔會問點爆㗎?sales姐姐話人為或錯誤使用就唔保,我今日打去專門店問過佢話iron cast 唔使特別keep單都可以。我都1516買水好定正好.......

伯爵府

引用:Quote:fitfit@fatfat+發表於+15-2-24+20:56

佢會唔會問點爆㗎?sales姐姐話人為或錯誤使用就唔保,我今日打去專門店問過佢話iron cast 唔使特別keep單 ...
我拎個煲去shop 無人理 再打上cs 佢有問我點用 我話煮完飯 一筆就甩底 佢就講解一輪點使用 跟住就話比返個煲俾我去shop 拎 不過唔係我個橙色或自己選色月我話唔喜歡個色 可以點 佢話可以補錢換其他色 or size

伯爵府

引用:Quote:原帖由+331siuho+於+15-02-24+發表佢

原帖由 fitfit@fatfat 於 15-02-24 發表
我拎個煲去shop 無人理 再打上cs 佢有問我點用 我話煮完飯 一筆就甩底 佢就講解一輪點使用 跟住就話比返個 ...
人為錯誤使用 呢點係好睇個cs點睇 我當初都係1516 呢個係我第一個lc 之前唔識用 一定有人為錯誤過 所以預無得賠

大宅

fitfit@fatfat 發表於 15-2-24 21:11
人為錯誤使用 呢點係好睇個cs點睇 我當初都係1516 呢個係我第一個lc 之前唔識用 一定有人為錯誤過 所以預無 ...
個cs姐姐都好好肯換個新,我問City supxx 個sales姨姨話爆㡳都可以照用,冇問題喎,我r哂頭。

伯爵府

引用:Quote:fitfit@fatfat+發表於+15-2-24+21:11

個cs姐姐都好好肯換個新,我問City supxx 個sales姨姨話爆㡳都可以照用,冇問題喎,我r哂頭。 ...
無左層嘢點用 sogo 個d sale 最衰 你去專門店或打去CS 問

首頁

尾頁

跳至