跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

大家入來做個朋友!!!

我囡在浸會出生!!! 你呢???

禁止訪問

子爵府

我個女係仁安出世架,hello,咁多位冬至bb
]

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

我個仔都係呢日出世架...屯門醫院...多多指教...

係啦..你地果日生得辛苦嗎??我就好辛苦啦..因為佢係穿水再催生...好痛呀!!!

[ 本文章最後由 KEMOSABI 於 08-6-6 23:00 編輯 ]

別墅

hello! 你哋好! 我妹豬都係22號响仁安出世!

大宅

我十二月二十一日晚同埋老公, 大囝及我媽媽去工展會, 去到門口見紅, 什麼準備也沒有直坐的士去醫院, 嗰陣時巳經是夜晚九時, 姑娘說我未生得, 起碼要明天下午, 醫生檢查後都說明天下午, 後來醫生都係穿水再催生...我都覺得好痛呀!!!

好開心我兩個小朋友都是預產期當日出生!!! 由其是細囡在冬至出生, 真是衣食無憂

其實我大囝巳經四歲半, 一直他好想有個妹妹同她玩, 他話細佬會同他爭玩具, 因此他好喜歡妹妹, 現在妹妹五個幾月, 他又叫我生多個妺妹同她玩, 我的大囝真可愛

其實經濟方面都要有好多考慮, 多了一個便要節儉D, 所以我與老公都要返工, 幸好雖然工作辛苦, 回家後見到對仔女都巳忘記一日的辛勞

大宅

我呀﹗我小知响 Cannossa 呀﹗

得閒黎探我﹗
http://hk.myblog.yahoo.com/siuggg

大宅

hi!! 我既瑤瑤豬都係22日廣華出世呀!!

http://hk.myblog.yahoo.com/florance108/

大宅

等我統計吓:
1) me
2) kvstephanie
3) muihsu
4) kemosabi
5) teresasasa
6) siumuichu
7) florance108

~ 真係好!!! 有7個bb!!!

你哋bb食米糊未呀!!! 我細囡因為厭奶, 她好喜歡食米糊, 你哋bb呢???

大宅

大家有冇幫bb報n1或playgroup呀???

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

原文章由 creamymami2007 於 08-6-10 15:44 發表
等我統計吓:
1) me
3) muihsu
4) kemosabi

你哋bb食米糊未呀!!! 我細囡因為厭奶, 她好喜歡食米糊, 你哋bb呢??? ...

我個bb唔仲意食米糊呀..你地比bb食粥仔未呀?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

hihi,我囝囝都係12月22日係浸會醫院出世呀,各位好!

民房

Hello
我bb女都係22 dec 冬至出生, 同 muihsu & teresasasa一樣係仁安蘇....

我想問下畢如我地一齊搞7個月大生日會呀....???

原文章由 creamymami2007 於 08-6-10 15:44 發表
等我統計吓:
1) me
3) muihsu
4) kemosabi

你哋bb食米糊未呀!!! 我細囡因為厭奶, 她好喜歡食米糊, 你哋bb呢??? ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

1) creamymami2007
3) muihsu
4) kemosabi
8) ShaB
9) yau.yau
10) ngmyan (my gal is Trinity)

有10個bb!!!

[ 本文章最後由 ngmyan 於 08-6-17 00:50 編輯 ]

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

I want to 幫bb報playgroup argh. want to take the trial class at CWB if good then ask if any other mama interested to form a private class as it will be cheaper.

http://www.babydynamites.com/ignition.htm

But I am thinking of taking the trial class in Aug. as by that time my gal should be able to sit more properly. Any mama interested? so that we can go together, or any other playgroup recommedation?

原文章由 creamymami2007 於 08-6-12 13:18 發表
大家有冇幫bb報n1或playgroup呀???

大宅

大家好!!! 我們現在有十個bb, 真是似十兄弟, 七個月大生日會好提議!!! 我也想一歲大家一起攪個大大生日會!!! 大家有冇好提議!!!

我會等b囡大d才比粥仔她試, 因為她好喜歡食雪印米糊

我巳報名輪候荃灣救世軍幼兒園, 我的輪候位置是2XX, 此外我輪候梗kidz-n-us playgroup.

hi yau.yau,
唔知我又冇見過你呢???

大宅

大家好!!! 我們現在有十個bb, 真是似十兄弟, 七個月大生日會好提議!!! 我也想一歲大家一起攪個大大生日會!!! 大家有冇好提議!!!

我會等b囡大d才比粥仔她試, 因為她好喜歡食雪印米糊

我巳報名輪候荃灣救世軍幼兒園, 我的輪候位置是2XX, 此外我輪候梗kidz-n-us playgroup.

hi yau.yau,
唔知我又冇見過你呢???

子爵府

hi CreamyM
我係309號房呀,你呢?不過就算唔同房,係餵奶房都應該見過,

大宅

hi yau yau,

我都忘記了住邊間房, 餵奶房前唔知一間定兩間房, 因為巳是第二胎, 我有很多時都忘記了

子爵府

hi CreamyM,
我都係第二胎,大囡剛剛2歲,一起努力,加油

首頁
12345...12

尾頁

跳至