論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係第1次請姐姐, 加上係姑奶之前用開, 所以叫有經驗, 我亦唔會鬧佢, 成家人都好錫佢... 我俾佢7-80分! 不過...

尋晚我去沖涼果陣, 想響門後面掛3, 姐姐條面巾霸左2個鈎, 我咪諗住拎1個黎掛3, 跟住1拎開, 佢掛左條著過既底褲, 我摸過邊位係乾既, 仲要周邊都係灰白色但中間位超深啡色囉... 大佬! 有冇咁核突, 我知佢朝朝1早起身洗BB 3同埋自已3, 但都冇理由唔洗條底褲仲要用自已條面巾遮住架?! 我嚇到呆左即刻出去同老公同奶奶講, 嗌佢地千其唔好拎開佢條面巾, 等第2朝先鬧佢... 就係咁, 我有D失落, 好似話俾我知, 屋企野佢係交緊功課俾我睇, 實際上佢就係DIRTY到咁><

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:嘔心+有D失望

我姐姐第一日入屋我已經比rules 佢睇,底衫褲沖完涼一定要即洗!佢試過zip係浴缸側邊無洗,我第一時間話佢,以後都冇再咁樣。 我自己都係習慣underwear 沖宗涼即洗,做好榜樣比佢睇。

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:嘔心+有D失望

我會即刻叫醒佢洗

我以前工人有類似case, 但就是bra, 還要勁臭,我老公去完廁所同我投訴,我即刻叫醒佢去洗,條粉腸拿去水喉樹沖兩沖就卦出街

大宅

引用:我係第1次請姐姐,+加上係姑奶之前用開,+所

原帖由 zoieshiulum 於 15-03-06 發表
我係第1次請姐姐, 加上係姑奶之前用開, 所以叫有經驗, 我亦唔會鬧佢, 成家人都好錫佢... 我俾佢7-80分! 不 ...
佢可能只係一時唔記得, 有時太多野做會忘記左,提下佢,睇下佢有冇改善啦

首頁

尾頁

跳至