興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

回覆:講開兇宅⋯⋯我試過陪朋友去睇樓

你哋講入到去好頭痛,聞到有怪味嗰啲……嗰個地方真係有嗰啲嘢,唔好唔信呀!
我啱啱新年去日本,住其中一間酒店就有嘢喇,拿拿林換房。嚇死我。

水晶宮

畀面勳章

引用:日本酒店,可否講嚟聽下?係舊式定係新式嗰

原帖由 elysemama 於 15-03-07 發表
日本酒店,可否講嚟聽下?係舊式定係新式嗰種呀?
我去咗東京,今次跟團因為62,99都去諗住舒服啲。冇諗過咁都俾我撞到。而家都仲好驚呀!
嗰晚係第一晚住新宿附近叫excel嗰間。我+老公+亞仔一間房,最初係我拉住啲喼去開房門,因為佢哋去咗睇62,99間房。點知我一開房門,有一舊好大既『冷氣』衝埋我度咁…我再行入去,聞到好大陣噏味又好似啲男人既除咁,成間房好大陣味。我喺呢個時候開始頭痛到不得了。但間房其實冇冷氣好焗好熱,一開始嗰舊冷氣唔知點嚟。
我企咗喺房幾分鐘覺得好唔舒服,亞仔就入咗嚟,好奇怪佢一入嚟房第一件事走去開咗廁所門。即刻同我講『媽咪,換房呀,走啦!』我都即刻好驚,心都離埋同佢一齊衝咗去62,99房。 叫老公同領隊講話換房,好奇怪,一離開咗嗰間房即刻冇晒頭痛,同冇咗嗰陣味。 之後我老公同個領隊去番之前間房望吓,因為領隊問間房有咩問題。佢哋睇過間房一次先走。
後尾亞仔話番俾我知…佢見到廁所塊鏡濛晒佈滿咗水氣,就好似有人啱啱喺廁所沖完涼咁。 但事實上我由頭到尾都冇用過廁所。我問番老公佢後尾再入去時有冇見到呢個情況,佢話唔覺有……
所以亞仔可能同我一樣,感覺倒。

jumboka    發表於 15-3-16 17:24
boccioni    發表於 15-3-13 21:51
mrssiubun    發表於 15-3-10 13:08
siiu_Y0613    發表於 15-3-9 06:46
ToopyBinoo    發表於 15-3-8 15:54
R.Lau    發表於 15-3-8 09:50
bebe12hk    發表於 15-3-7 23:01
丫雅    發表於 15-3-7 18:24
cc_tse    發表於 15-3-7 10:21
亞貴    發表於 15-3-7 10:11
fanny3315    發表於 15-3-7 08:34

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:bowling2004 發表於 15-3-7 02:11 你

原帖由 Rhapsody2 於 15-03-07 發表
見唔見到野呀?
見唔到

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆 bowling2004 的帖子我之前看過網上有

原帖由 Candyluoyun 於 15-03-07 發表
回覆 bowling2004 的帖子

我之前看過網上有人話,住酒店唔好住最後一間房,入門口前要敲一下門然後打開一 ...
但我嗰間唔係尾房,嗰陣冇諗咁多嘢呀。
成團人個個間房都冇事。偏偏我就遇到間有嘢既。

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 bowling2004 於 15-03-07 發

原帖由 docomo 於 15-03-07 發表
你個仔幾多歳?
11…

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:bowling2004 發表於 15-3-7 02:11 你

原帖由 @bear 於 15-03-07 發表
請問日本邊度邊間呀?
我有講㗎,你再睇下

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 bowling2004 於 15-03-07 發

原帖由 itinglena 於 15-03-08 發表
依間我住過……無乜特別……幾舒服……可能咁岩撞到~都幾驚
咁我唔會話成間酒店都有嘢。我之前都講咗,成個團既房都唔見有問題,我之後換咗嗰間亦冇問題。只係嗰間房。

水晶宮

畀面勳章

引用:有個朋友係有陰陽眼,佢亦好易feel到嗰啲嘢

原帖由 pollypys 於 15-03-08 發表
有個朋友係有陰陽眼,佢亦好易feel到嗰啲嘢。
有一次同佢半夜兩個溫書,(當時住宿舍),佢突然問我聽唔聽到? ...
嘩,呢個嚇死人喇,起晒雞皮呀!

水晶宮

畀面勳章

Jomancc 發表於 15-3-8 14:25
唔怪之得同屋企人出去住酒店,佢地一定要敲門之後先開房門啦
但係我諗緊, 如果我敲完, "佢"知道有人要入住, 可能我當時feel唔倒有唔舒服照住的話, 佢留番半夜先出嚟咪仲衰??!! 諗倒都好驚.

水晶宮

畀面勳章

ee915 發表於 15-3-8 15:00
你個仔好醒目
我反而有諗過佢會唔會其實見倒啲嘢唔話我知.

水晶宮

畀面勳章

引用:我聽c父講過, 夢不到先人, 一係就投咗胎,

原帖由 angela.scc 於 15-03-09 發表
我聽c父講過, 夢不到先人, 一係就投咗胎, 一係就去咗天道 , 所以夢唔到 !
我亞爺走嗰時張黃榜寫住天道,佢走咗6年我都冇夢過佢,唔知係咪真呢? 但我亞嫲又話成日夢見亞爺,唔知係佢太掛住定點了!

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:愛野美奈子 發表於 15-3-9 04:22 點

原帖由 ganggang 於 15-03-09 發表
係Lor唔明,其實銀主盤即係咩?
fyr

水晶宮

畀面勳章

回覆:講開兇宅⋯⋯我試過陪朋友去睇樓

聽我亞媽講過,我姑姐有陰陽眼,但唔係成日睇到。我姑姐都話過雲頂係令佢最驚既地方。
好似話廿幾年前佢哋成班親戚去玩。我姑姐喺房瞓瞓下已經知有嘢會搞佢,但諗唔到係俾嘢將佢成個人扯上天花板(但佢又話見到自己喺床瞓緊),同時又見到天花板度有好多個頭望住佢。驚到想嗌又嗌唔出。佢話當時覺得自己會死,突然間就醒咗。佢話知道自己唔係發夢,拿拿聲叫醒晒其他人陪佢。個個都估到咩事唔敢出聲。

Anlly    發表於 15-3-14 14:03
大茄    發表於 15-3-11 21:41

首頁

尾頁

跳至