親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實去legoland唔包車仲可以有咩方法去呢? MRT再轉的士?今次旅程撇甩老公同細女, 得我一個同6歲大女咋! 人小小包車好似唔係咁抵喎!

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:legoland唔包車

我地得一家三口,上年去時坐wts coach去,摩天輪上,legoland落

執仔之手 與仔偕老

大宅

回覆:legoland唔包車

請問要換馬幣嗎?

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:請問要換馬幣嗎?

原帖由 bon_bonny 於 15-03-09 發表
請問要換馬幣嗎?
我去2日兌左rm 500結果仲要碌卡,因為波紙兌唔抵,碌卡反而rate仲好

執仔之手 與仔偕老

大宅

回覆 bon_bonny 的帖子

我都係買PACKAGE,入場票加WTS的來回旅遊巴士,都好方便,但要等齊人先開車,會浪費一些時間。

大宅

引用:回覆 bon_bonny 的帖子我都係買PACKAGE,入

原帖由 yokeeland 於 15-03-09 發表
回覆 bon_bonny 的帖子

我都係買PACKAGE,入場票加WTS的來回旅遊巴士,都好方便,但要等齊人先開車,會浪 ...
請問係邊到買package? 要幾錢呀?

大宅

引用:Quote:原帖由 bon_bonny 於 15-03-09 發表

原帖由 叉燒媽 於 15-03-09 發表
我去2日兌左rm 500結果仲要碌卡,因為波紙兌唔抵,碌卡反而rate仲好
買飛可碌卡嗎?

子爵府

引用:我地得一家三口,上年去時坐wts+coach去,

原帖由 叉燒媽 於 15-03-09 發表
我地得一家三口,上年去時坐wts coach去,摩天輪上,legoland落
一家三口車費來回用左幾錢?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 叉燒媽 於 15-03-09 發表我去

原帖由 bon_bonny 於 15-03-09 發表
買飛可碌卡嗎?
上wts網check啦,連其他入場券買會平啲咖

首頁

尾頁

跳至