論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請大家幫幫手👋 我background: 2大2小, 3歲半大女全日班,細女1歲半9月份開學全日班,我ftm 選擇1: 瘦印24歲, 已婚有1歲子,小學程度,樣子純品好笑容,video中講既廣東話好清楚,估計應該聽話 選擇2: 小小肥菲26歲,已婚有2女,大學程度,video中英文算好聽,樣子中庸

大宅

回覆:螢螢小主 的帖子

補充,2個都未出過國的

翡翠宮

2018復活節勳章

我會選菲,因為印不吃豬比較煩

禁止訪問

大宅

回覆:fionaleung43 的帖子

點解呢~

大宅

叻叻勳章 爸B勳章

菲..
印好多都有臭狐.. 同埋多個機會俾小朋友講英文.
LOVE LOVE LOVE

公爵府

我反而會揀印,印比較聽話,你係ftm,可以慢慢教佢做,既然冇溝通問題,1好d。

賓我前2年中過招,d新賓賓都唔係黎打工既,做2做又話掛住屋企,一係又屋企出事要借錢,我怕左佢哋。

別墅

印,聽話,易相處,㩒挨。菲,麻煩,自以為是,以為自己高學歷好巴閉,仲要咁是26歲,玩野程度高。我試過請菲玩到我死死下。不過,菲,唯一好處真是令小朋友英文超快適應,我個囝同個菲相處左两星期,可以用全句英文岩曬grammar,我囝三歲。但最後因為公主病,我炒左。

大宅

我會選菲,
可能因為我而家嗰個菲幾好,英文又正,對小朋友英文有幫助
但我未請過印,無得比較

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

老老實實, 2個都揀唔落手, 原本個菲OK嘅, 但少少肥, 佢真人可能好肥, 來到會行都行唔郁.

個印未出過國, 應該深山大野人, 中英不懂. very dirty.

禁止訪問

大宅

回覆:收集意見一菲一印邊個好

印都好識做戲,我家個印咩衰野都齊,等炒。黎緊試菲。樓主,睇你啱唔啱眼緣,不過我會揀年紀大些的,廿多歲,黎到花花世界,易受誘惑

首頁

尾頁

跳至