懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴日自己終於嘔到頂唔住,c6同媽咪陪我去急症
之後入埋院,醫生話好脫水,已經吊左幾支鹽水,仲問我點捱到而家先黎醫院
食左止嘔丸係好啲,不過10級眼瞓:(
最大收獲係琴既照超聲波,醫生比我睇bb閃閃,因為我得7w,今胎第1次照,個刻好感動…心諗你個衰囝/囡陀到阿媽咁辛苦

無需有萬次只需一次愛 未懼流眼淚

伯爵府

引用:琴日自己終於嘔到頂唔住,c6同媽咪陪我去急

原帖由 薯佬太太 於 15-03-10 發表
之後入埋院,醫生話好脫水,已經吊左幾支鹽水,仲問我點捱到而 ...
止嘔丸超超超眼訓,不過食左訓左好好多。我5個月時食錯野入院,都係咁,不過無幫我吊鹽水,好衰。(政府e院)

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

我食診所開嘅止嘔,可能唔夠勁,都照嘔,
孕吐其實係有遺存,我阿媽嘔得仲勁,所以預左
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

子爵府

有咩唔舒服早D睇醫生喇

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

我同你一樣, 吊左3日水.... 加油呀...

大宅

回覆 zxyggp 的帖子

唔一定, 我細妺嘔得好勁, 我就無嘔過.

侯爵府

2024勳章

加油喇.... 好快冇事

男爵府

以後都唔好死撐喇,唔舒服就睇下醫生,bb最緊要吖~ 平時注意身體啦,祝福你同bb~

複式洋房

回覆:嘔到頂唔住,終於去左睇急症

我宜家14週,之前平均每日嘔十次,已經入左2次急症吊左N支水! 止嘔丸都唔掂最後醫院俾左3隻勁藥我!

但係好神奇,突然有一日唔嘔仲食返到野..所以大家唔好灰心!

大宅

引用:琴日自己終於嘔到頂唔住,c6同媽咪陪我去急

原帖由 薯佬太太 於 15-03-10 發表
之後入埋院,醫生話好脫水,已經吊左幾支鹽水,仲問我點捱到而 ...
我今胎都嘔到入院呀,都係要吊鹽水,吊咗鹽水同食咗止嘔藥好小小,住咗三日就出院。不過出咗院好快又嘔到入院,醫生要再開隻勁啲既藥比我,吊咗五日鹽水呀,訓咗七日醫院,一出院又即刻嘔到出血,真係冇陰公!!希望你快啲捱過啦~

首頁

尾頁

跳至