影視娛樂

跳至

首頁
12345...55

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

上星期睇完"沒關係,是愛情", 徹底迷上左趙寅成, 開頭覺得佢脂粉味濃, 無咩好感, 睇呢個劇完全因為孔孝真, 點知, 一路睇, 一路覺得佢好好戲, 又有型, 又有氣質, 同孔真係絕配!!!
宜家番煲"沒愛"中, 希望解到毒!

有無JM同我一樣, 迷上左趙公子? 我見呢到好似無咩JM講佢...

別墅

有呀, 我都係原本對佢冇乜feel, 睇完 那年冬天風在吹 , 開始對佢有d感覺, 睇完沒愛後, 趙生已榮升為我其中一位honey喇, 我都係番煲沒愛中

男爵府

回覆:cacaca888 的帖子

“那年”我未睇呀,上千尋load唔到呢套劇

所以唯有不停上網揾佢啲新聞,同返煲沒愛,真係好想知,佢係咪真係同左孔孝真一齊!?

伯爵府

2018復活節勳章

回覆:完全中左趙公子毒^^

報到!我認識呢位演員十多年了,但一直只覺得佢靚仔,冇乜特別感覺。直至去年七月因為追睇孔孝真,on檔追沒愛,嘩,不得了,除了繼續愛布利,仲中埋趙先生劇毒,到依家整整大半年仍未解。趙寅成現時係我第一男神,手機收埋不少靚仔相。

我們一路直播時傾沒愛,到J2重播時再傾,我估BK應該有唔少趙粉架,不過藏身不同角落吧。

EllenHui    發表於 16-4-6 11:32
zazabeauty    發表於 15-3-11 15:59

男爵府

勁靓仔

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

那年麻麻, 太造作太chok, 沒愛就very good

珍珠宮

環保接龍勳章

引用:上星期睇完\"沒關係,是愛情\", 徹底迷上左趙

原帖由 zazabeauty 於 15-03-11 發表
上星期睇完"沒關係,是愛情", 徹底迷上左趙寅成, 開頭覺得佢脂粉味濃, 無咩好感, 睇呢個劇完全因為孔孝真, ...
佢好好演技但我冇中毒,睇左佢部三級片霜花店未

EllenHui    發表於 16-4-6 11:32

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

佢啲戲幾好,又靚仔!

男爵府

第一次睇佢套霜花店, 顏值及演技超讚!

伯爵府

gracelam 發表於 15-3-11 14:54
佢好好演技但我冇中毒,睇左佢部三級片霜花店未
霜花店完全係

侯爵府

我中哂"沒愛"毒, 樓主介紹你去另一個post講孔孝真的, 有好多沒愛的討論, 又有好多連結...當中好多都有提趙生的

我同你一樣, 當初覺得佢太脂粉味, 看了沒愛完全改觀, 演技一流! 男人味出哂黎

我是中了張作家同池醫生的毒, 覺得佢地演得太自然太真實了, 尤其日本沖x回來之後的劇情, 所以我還是不停煲完又煲, 又留意2人的動態。好希望佢地真的拍拖修成正果。timing亦好好, 大家都30幾, 適婚年齡 (說太多了)

男爵府

回覆 gracelam 的帖子

霜花店....梗係睇左啦
繼續流口水中....

男爵府

回覆 tung0409 的帖子

有呀, 我都有留意孝真個PO, 都追左好耐呢, 多謝幾位JM D LINK, 可以令我無限LOOP 作家個樣

soscho    發表於 15-3-11 16:20

大宅

回覆:zazabeauty 的帖子

趙生我都好鍾意, 鍾意左佢十幾年啦! 第一次睇佢套巴里島已經中左毒, 當時佢演技及樣貌都比佢迷住, 由其前者, 記得有一場戲係佢同女主角倾電話又要忍住咸, 嗰場戲同我家姐一齊倾都話好勁, 我林佢應該一Take 過。前幾年我介绍左比同事睇毒埋佢, 至於我家姐唔使講啦!
那年冬天佢最快開黎睇, 佢話前面有d悶, 之前好多人話麻麻, 但我冇理照入佢千尋睇, 可能抱住錦心態去睇又各得唔錯, 如果鍾意趙生一定唔可以錯過, 影得佢好靚仔, 當然女主角都好靓, 若果要挑剔係佢利套戲有d over, 可能我對佢要求太高。 另外一套沒關係是愛情, 開頭個幾集未投入度, 之後發現原來好好睇, 無論編劇及導演都好掂, 趙生同女主角都好合拍, 又其感情戲拍得好自然, 唔知以為佢地拍緊拖添

zazabeauty    發表於 15-3-11 16:49

公爵府

引用:上星期睇完\"沒關係,是愛情\", 徹底迷上左趙

上星期睇完"沒關係,是愛情", 徹底迷上左趙寅成, 開頭覺得佢脂粉味濃, 無咩好感, 睇呢個劇完全因為孔孝真, ...
睇左。
一般。

伯爵府

慢性中毒中
没愛係為布利開,第一次睇係睇布利,之後翻煲就覺得趙生愈睇愈正,依家為佢睇那冬,不過就………

男爵府

回覆 tra5212 的帖子

我都驚睇"那冬"會無咁投入, 因為我覺得趙公子同真真係最佳情侶呀

伯爵府

2018復活節勳章

引用:回覆 tra5212 的帖子我都驚睇\"那冬\"會無咁

回覆 tra5212 的帖子

我都驚睇"那冬"會無咁投入, 因為我覺得趙公子同真真係最佳情侶呀 ...
睇那冬要調整下期望至得架,男女主角無乜火花,故事麻麻,要用欣賞製作團隊的心,欣賞他們靚絕的鏡頭同場景,欣賞趙公子超高顏值,咁就一樣睇得好開心啦

伯爵府

Pr0udfish 發表於 15-3-11 17:17
睇那冬要調整下期望至得架,男女主角無乜火花,故事麻麻,要用欣賞製作團隊的心,欣賞他們靚絕的鏡頭同場景 ...

想問下製作班底係咪同沒愛一樣?

伯爵府

2018復活節勳章

引用:Quote:Pr0udfish 發表於 15-3-11 17:17 睇

原帖由 soscho 於 15-03-11 發表
想問下製作班底係咪同沒愛一樣?
係呀,盧編加金PD,可能因為是改編故事,盧作家無沒愛發揮得咁淋漓盡致,無論劇情鋪陳,角色設定,或對白意境。

不過,配樂倒也是一流的!

首頁
12345...55

尾頁

跳至