親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 有冇JM試過, 感覺良好嗎?
想5月中去, 但唔想坐PEACH.
THX

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:如題, 有冇JM試過, 感覺良好嗎

原帖由 米芷 於 15-03-12 發表
THX
上年搭過幾好,印航用波音787大機,啲位仲寬過cx,不過啲飛機餐好難食

大宅

回覆 焯男bb 的帖子

謝謝報料, 飛機入面會唔會好大陣味?

大宅

回覆:焯男bb 的帖子

下次有機會簡印航坐先,抵啲😇😇

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:回覆 焯男bb 的帖子謝謝報料, 飛機入面會唔

回覆 焯男bb 的帖子

謝謝報料, 飛機入面會唔會好大陣味?
我唔覺得有味喎....架機都好乾淨呀,我見有日本人都搭tim

大宅

WHY DONT TRY HK EXPRESS

大宅

引用:WHY+DONT+TRY+HK+EXPRESS

原帖由 williskg 於 15-03-12 發表
好多年前搭過 個空姐罐可樂倒到我男友 但竟然sorry都無聲 如果無記錯 佢哋特別麻煩 臨入機倉仲要做多一次安檢的 總之個人認為 一分錢一分貨 係絕對無錯㗎

大宅

ユキ 發表於 15-3-12 21:22
好多年前搭過 個空姐罐可樂倒到我男友 但竟然sorry都無聲 如果無記錯 佢哋特別麻煩 臨入機倉仲要做多一次安 ...
understood. $2xxx more to buy service, fair enough. I just bought hk exp to osaka, 9 days. 2 adult and i child, cost about $10000. it cost around $20000 for cathay pacific. I can say there is no free lunch.
In hk exp, all need to buy, even u want to sit together, u need to pay because they are really cheap

大宅

我阿妹同老公剛買左9月尾, 3千唔使, 佢地話好抵!

子爵府

引用:Quote:原帖由+williskg+於+15-03-12+發表WH

原帖由 ユキ 於 15-03-12 發表
好多年前搭過 個空姐罐可樂倒到我男友 但竟然sorry都無聲 如果無記錯 佢哋特別麻煩 臨入機倉仲要做多一次安 ...
我搭過去韓國中晒招,喺香港入左禁區先斟嘅水佢唔俾我地帶上機。 回程入左禁區先買嘅香蕉奶同一命運。 我地話唔係喺禁區買根本液體已經過唔到關,佢都唔俾。

仲有,成程只有一起機同派餐先見到空姐,好遲先收返餐盤,見到機場陸地就land先再有空姐出黎,見承客自出自入擺餐嗰度

大宅

回覆:melomelomelody 的帖子

咁差

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ユキ+於+15-03-12+發表好多年

原帖由 melomelomelody 於 15-03-12 發表
我搭過去韓國中晒招,喺香港入左禁區先斟嘅水佢唔俾我地帶上機。 回程入左禁區先買嘅香蕉奶同一命運。 我 ...

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:坐印度航空去大阪OK 嘛?

我搭過,冇特別。但冇下次

大宅

引用:WHY+DONT+TRY+HK+EXPRESS

原帖由 williskg 於 15-03-12 發表
同出名超差既delay 航空比,印度航空好好多!如果帶小朋友,更唔好試Delay 航空!

大宅

引用:如題, 有冇JM試過, 感覺良好嗎

THX
我嗰次唔係幾好彩,來回都延誤!去程延兩個鐘,回程延九個鐘。。。

大宅

引用:Quote:原帖由+米芷+於+15-03-12+發表如題,+

原帖由 橫行蟹子 於 15-03-13 發表
我嗰次唔係幾好彩,來回都延誤!去程延兩個鐘,回程延九個鐘。。。

...
嘩!9個鍾?去旅行我唔想一肚氣,所以我一係唔去好過啦!所以我坐CX, 順手儲埋里數

男爵府

引用:Quote:原帖由+橫行蟹子+於+15-03-13+發表我

原帖由 ユキ 於 15-03-14 發表
嘩!9個鍾?去旅行我唔想一肚氣,所以我一係唔去好過啦!所以我坐CX, 順手儲埋里數

...
Cx 安全有保障

別墅

回覆:坐印度航空去大阪OK 嘛

我搭過印航去大阪。剛剛新年都係坐印航去首爾。我覺行ok, 飛機餐普通,飛機其實無味,反而係臨到埗時,空姐個由機頭噴野噴到機尾,反而仲bad smell.

大宅

橫行蟹子 發表於 15-3-13 08:05

...

大宅

我妹同老公剛買左9 月尾, 2500好平 . 我自己坐过去首爾, 服務差, 餐食差, 但平宜. 不會再搭.

首頁

尾頁

跳至