烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

買左好耐,唔記得佢,生左蔥,吃得嗎?.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我媽都有一個洋蔥係咁,冇食到,拎咗去加泥種。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

畀面勳章

即種洋蔥???

珍珠宮

回覆:洋蔥生蔥!吃得吗?

我照食架,切開佢搣左中間變綠發芽既地方

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wisely 發表於 15-3-13 22:12
即種洋蔥???
阿媽話已出芽,中間都唔食得,而且因為抽咗養份,會有少少乾水,不如種咗佢俾我對寶貝玩吓。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:wisely 發表於 15-3-13 22:12 即種洋

原帖由 rose-mag 於 15-03-14 發表
阿媽話已出芽,中間都唔食得,而且因為抽咗養份,會有少少乾水,不如種咗佢俾我對寶貝玩吓。 ...
種左會得咩? 我有幾個薯仔都因為咁準備落泥

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至