自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛剛見到收費台寫住1/4起兒童台會停播,即刻忍唔住打去爆,我用nei個台就係為了個兒童台俾小朋友睇,依家話cut就cut,有無攪錯??

CurryCheng    發表於 15-4-2 10:27
tsung    發表於 15-3-16 19:44
wcpcelia    發表於 15-3-15 18:53

男爵府

回覆:無缐收費台由1-4起停兒童台!!

咪係

子爵府

回覆:無缐收費台由1/4起停兒童台!!

你可唔可以因為咁而cut 個now?
你可打去消委會問下

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

卡通調去801播

男爵府

我唔太明點解啲台要調黎調去

男爵府

I called to asked the Cs hotline,
but their staff seems know nothing,
they just ask me to wait for the notice around may

大宅

個CS話遲d會放係l台播,但nei個l台係唔止有兒童節目播,仲有其他台都會搬落去,咁我問兒童節目嘅播放時間,佢回覆話由佢地覺得幾時播係多人睇嘅時段就會播,咁我即刻爆佢,我係顧客你知我幾時睇咩?我join你地個台因為你個兒童台同電影台,依家電影台無咗變咗美亞台,d戲舊到我都未出世,離唒譜,到依家兒童台又話無,有無攪錯???我想問下有無jm有份約係手,見到有無例明包咩台?我話你地想cut咩就cut,點可以咁架!我叫佢地1/4前叫你個主管打返俾我,如果唔係我一定打去消費姐委員會投訴!!

大宅

回覆:morganBB 的帖子

等到五月??等1/4就開始無,到時佢話咩都得ge la...—定無得傾

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 monilce 的帖子

係!真係好離譜上次又係咁,cut咗某d台,、而家又再cut台,我都打咗去cs到問佢的答覆同你講既一樣,我都覺得好離譜,我份約又未完,佢地就不停咁改,我都想去消委會投訴佢地,我個囝都睇兒童台,而家話要cut,又話會有d卡通放去一台播,你個一台正垃圾台

大宅

回覆:jpangel 的帖子

如果我收到佢地回覆後,再報告俾你地知!

大宅

回覆:monilce 的帖子

Cut台應該要補償

珍珠宮

好似係d台調位

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

monilce 發表於 15-3-15 22:57
個CS話遲d會放係l台播,但nei個l台係唔止有兒童節目播,仲有其他台都會搬落去,咁我問兒童節目嘅播放 ...
麻煩JM到時上黎報下料
我尋日收到,覺得好離譜

之前無啦啦加個道通天地,9唔搭8

而家又話cut兒童台

不過咁,811好似係改為煲劇台,立下眼好似多左2個煲劇台

monilce    發表於 15-3-18 17:15

子爵府

BK Milk勳章

引用:個CS話遲d會放係l台播,但nei個l台係

原帖由 monilce 於 15-03-15 發表
個CS話遲d會放係l台播,但nei個l台係唔止有兒童節目播,仲有其他台都會搬落去,咁我問兒童節目嘅播放 ...
同你一樣,以前好鐘意睇電影台 而家電影台又冇得睇。ok 咁咪for我啲細路睇囉 而家又話要cut

monilce    發表於 15-3-18 17:15

大宅

如果可以cut就cut左佢,
我寧願上網搵野睇

男爵府

hashtag影視迷勳章

冇咗811我都想cut

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:剛剛見到收費台寫住1/4起兒童台會停播,即

剛剛見到收費台寫住1/4起兒童台會停播,即刻忍唔住打去爆,我用nei個台就係為了個兒童台俾小朋友睇,依家話 ...
有無搞錯,我都係因為呢個台先開台咋

水晶宮

畀面勳章

引用:剛剛見到收費台寫住1/4起兒童台會停播,即

剛剛見到收費台寫住1/4起兒童台會停播,即刻忍唔住打去爆,我用nei個台就係為了個兒童台俾小朋友睇,依家話 ...
801系random 播嚕。幸好我重有441,不過完左都未必再續

CurryCheng    發表於 15-4-2 10:30

水晶宮

畀面勳章

如果因為cut左811而想end合約得唔得?你俾咁多保劇台我做乜?我仔女冇得睇卡通

monilce    發表於 15-3-18 17:18

水晶宮

畀面勳章

引用:個CS話遲d會放係l台播,但nei個l台係

好離譜。。。我唔覺得i台會經常播卡通

monilce    發表於 15-3-18 17:18

首頁

尾頁

跳至