自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

齋碗,$10/隻@大圍隆亨商場二樓藥房(得一間),得橙同黃,無白,仲有大量(30隻左右)
我15分鐘前剛買

SiuBBee    發表於 15-3-19 21:01

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Darlie贈品miffy 碗,齋買$10-隻

低呀!!

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

間藥房咁衰

拆開賣

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

但我見有藥房成套買都係26啫

子爵府

引用:間藥房咁衰拆開賣

原帖由 ckat 於 15-03-18 發表
間藥房咁衰

拆開賣
呢間藥房好頂癮,唔知點解………
所有牙膏贈品,佢全部拆岀黎賣
仲有萬寧贈品,佢全部都有得賣
所以我買左唔少b duck,chocolate, rain,twin star 碗碟,成set齊晒!
星期五去,萬寧送乜佢就有乜賣!
我今日就係行過萬寧見到隻miffy 碗,至心血來潮去睇下,真係有,仲似係啱啱拆,有好多!但我唔敢買咁多,已經俾人話買到成屋碗碟

丫雅    發表於 15-3-18 16:58

男爵府

虎到金來勳章

見另一post JM話單買$6隻

子爵府

引用:但我見有藥房成套買都係26啫

原帖由 Yumikk 於 15-03-18 發表
但我見有藥房成套買都係26啫
我唔用呢隻牙膏,寧願齋買隻碗,$10可接受,另一個帖見到話$6/隻,當然仲抵,不過唔洗屯積牙膏已經OK

子爵府

引用:見另一post JM話單買$6隻

原帖由 Zoesk2 於 15-03-18 發表
見另一post JM話單買$6隻
係,我都見………不過唔近我,無謂特登去,車錢時間都喺番度,$10可接受

公爵府

男爵府

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

大宅

Elim_mama 發表於 15-3-18 14:07
呢間藥房好頂癮,唔知點解………
所有牙膏贈品,佢全部拆岀黎賣
仲有萬寧贈品,佢全部都有得賣
哈, 正喎!
有時見其他JM逄星期五開post話萬0送乜乜乜, 覺得D碗好靚, 但又要買牙膏或沖涼液N支, 真係用到2046都用唔完...

可惜我住九龍...

子爵府

引用:Quote:Elim_mama 發表於 15-3-18 14:07 呢

原帖由 cher_r 於 15-03-18 發表
哈, 正喎!
有時見其他JM逄星期五開post話萬0送乜乜乜, 覺得D碗好靚, 但又要買牙膏或沖涼液N支, 真係用到204 ...
如果用果隻牌子牙膏都好啲,可惜我唔用果啲牌子,唔通真係攞黎省煲咩!所以我prefer買贈品

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

唔知仲有無b duck 啲碟賣呢?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

回覆:Elim_mama 的帖子

我都想淨係買碗,上星期買左3 set, 我又唔用黑人牙膏,宜家d牙膏放係屋企好阻定

首頁

尾頁

跳至