自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

可惜我前夫夫對我唔止吵吵鬧鬧,佢會因我阻止佢同其人女人曖昧而對我拳打腳踢..............
對我家人...我爸走了,佢可以唔來送,所以我選擇結束同佢ge夫妻關係
同時,我真係好後悔認識佢呢個人

ada0707    發表於 15-3-21 18:02

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

佢留俾我ge回憶係痛苦多於開心
但即使家人個個反對,我都係同佢結婚
我真係好後悔.............

珊瑚宮

引用:----->>>你是否願意和另一半走下去嗎?<<<-

原帖由 維港 於 15-03-21 發表
----->>>你是否願意和另一半走下去嗎?
十分同意

首頁

尾頁

跳至