自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

問.邊度買海洋公園3張成人門票平呢??
因本人想4月 5 or 6 入場睇樹熊
and 吾需要升級門票

希望有人可以提供資料。。。謝謝

另外。我想問下海洋公園有冇學生優惠價門票呢??謝謝

伯爵府

回覆:邊度買ocean park 門票平呢

教協大人$262

子爵府

教協張門票可以upgrade 做year pass 嗎?

伯爵府

呢個真係唔知喎

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

中旅社好似$27x, 另外單日門票冇學生優惠,annual pass先有

大宅

我都想知邊度買最平,黎緊4月想同bb去

別墅

回覆:candysp 的帖子

money back分數加錢換約$250

男爵府

中旅272 , 今日去左

FiFi@2012    發表於 15-3-28 15:35
wcpcelia    發表於 15-3-26 08:42

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

swirishe 發表於 15-3-25 23:45
唔係間間pk有貨架
放下自在

男爵府

引用:Quote:swirishe+發表於+15-3-25+23:45+mone

原帖由 cattz288 於 15-03-26 發表
唔係間間pk有貨架
請問pk積分換嘅入場券,係要即日換即日入園定無限指定邊日入園架?

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:中旅272+,+今日去左+

原帖由 dordorcat 於 15-03-26 發表
中旅272 , 今日去左
樹熊館開左?

男爵府

回覆 angelist 的帖子

我用過教協d飛可以up grade 的

別墅

thank all mami

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

sfccwy 發表於 15-3-26 08:17
樹熊館開左?
開左喇

sfccwy    發表於 15-3-26 09:50

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

swirishe 發表於 15-3-25 23:45
THANKS

唔知我有幾多分

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問有沒有jm知道,工聯會的海洋公園門票可吾upgrade annual pass呢?thanks!

公爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:swirishe 發表於 15-3-25 23:45 mone

原帖由 cattz288 於 15-03-26 發表
唔係間間pk有貨架
我都想知邊間pk有貨。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

可樂妹 發表於 15-3-26 09:49
請問有沒有jm知道,工聯會的海洋公園門票可吾upgrade annual pass呢?thanks!
可以, 我媽1月尾果時先upgrade完

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

yvonne818 發表於 15-3-26 12:54
可以, 我媽1月尾果時先upgrade完
唔該你呀!

大宅

睛靈勳章

引用:中旅社好似$27x,+另外單日門票冇學生優惠,

原帖由 yvonne818 於 15-03-25 發表
中旅社好似$27x, 另外單日門票冇學生優惠,annual pass先有
請問係咪直接去中旅買就有呢個價?

首頁

尾頁

跳至