親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

復活節想同朋友及小朋友一齊出去玩,揀左三個地方但唔知邊個好,唔知有無jm去過,可以俾啲意見參考吓,唔該哂

男爵府

請問有無人知邊個好玩啲同抵啲?

大宅

回覆:錦田鄉村俱樂部vs環保農莊vs hello kitty farm

我都想知

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:錦田鄉村俱樂部vs環保農莊vs hello kitty farm

Hello kitty farm 好細唔值得.錦田最大,每個game 收費, 環保農莊未去過

男爵府

錦田最大,最多嘢玩,不過出西鐵站後要駁車

Hello kitty 太細,有羊餵,不太值得去

環保有兔仔,電動車,單車,少少手工同釣魚遊戲,不過上次閒日去人手唔夠,只有單車玩,不過啲單車又舊又爛

男爵府

回覆 Minipoma 的帖子

唔該哂,咁想問食野方面,錦田同環保邊個抵同好食啲?

男爵府

回覆 cnynicole 的帖子

唔該哂,咁錦田啲野食得唔得?俾小朋友嘅遊戲多唔多?

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆+cnynicole+的帖子唔該哂,咁錦田啲野食

原帖由 btjk 於 15-03-28 發表

唔該哂,咁錦田啲野食得唔得?俾小朋友嘅遊戲多唔多?
我通常玩完先出去元朗食嘢,所以唔知入面食物如何,不過知道有bbq 或者小食賣. 遊戲都多呀,我仔三歳玩得超級開心.不過準備定錢,因續樣遊戲收費

男爵府

btjk 發表於 15-3-28 09:17
回覆 Minipoma 的帖子

唔該哂,咁想問食野方面,錦田同環保邊個抵同好食啲?
自己出錦田同環保網頁睇下

男爵府

唔該哂,好似你咁玩,只需俾玩遊戲錢,入場費都唔駛,係咪?

珍珠宮

引用:回覆+cnynicole+的帖子唔該哂,好似你咁玩

原帖由 btjk 於 15-03-28 發表

唔該哂,好似你咁玩,只需俾玩遊戲錢,入場費都唔駛,係咪? ...
錦田冇入場費,其他玩樂設施或者食物都係用者自付

首頁

尾頁

跳至