自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

上星期六送過,但我唔在家。
佢話尋日送,但又冇電話冇影。

今朝諗住打去問,完來香港個cs hotline係流嘅,長期唔通。

之前有j m提過8字頭嘅agent電話,又話冇資料。

直接打番送貨個手提,又唔聽!

點算呀!有冇jm試過?我d貨究竟係邊到呀?

男爵府

回覆:急問,有冇人試過next direct 買野送唔到貨?

試吓朝早9點正撳live chat. 我試過有人答。 (唔好信佢話24小時)

大宅

Try this number

男爵府

引用:Try this number81063232

原帖由 twolilmonkeys 於 15-03-31 發表
Try this number
佢就係話冇資料睇到

大宅

回覆:急問,有冇人試過next direct 買野送唔到貨?

呢間next direct d 小朋友衫真係幾靚,價錢又唔貴,但判比香港果間物流公司真係勁差!差!差!
我上次幫個仔買咗對鞋,果間速遞打电話黎問有冇人,我剛出咗街,叫佢放在管理處(以往用其他速遞也試過),佢話好!
點知我回家後問管理處,佢地話冇野送過黎,咁我就上網追查份件去咗邊,竟然有人係十幾分鐘前代我簽收咗,我打返比打電話比我個速遞員,打咗好多次,但佢唔聽我電話
過咗2日仍然未見份件回頭,我打去果間速遞公司office, 果個人勁寸,我話如果我到明天都收唔前份件,我會報警,佢話隨便我!
過咗幾個鐘頭,另一個速遞打來,話攪錯咗d野,承諾明天送返份件來!
呢間速遞真係好有問題,我send email 去英國next投訴呢間速遞,如果佢地再係用呢間速遞,我都唔會再幫襯!

大宅

回覆 cvpigpig 的帖子

At least you got to speak to a real person. They said no such tracking number?
The courier service is terrible.

男爵府

引用:呢間next direct d 小朋友衫真係幾靚,價錢

原帖由 kowai25 於 15-03-31 發表
呢間next direct d 小朋友衫真係幾靚,價錢又唔貴,但判比香港果間物流公司真係勁差!差!差!
我上 ...
你打邊個電話?

男爵府

引用:呢間next direct d 小朋友衫真係幾靚,價錢

原帖由 kowai25 於 15-03-31 發表
我上 ...
因為我打去佢網頁個電話係長期唔通

伯爵府

佢用邊間公司送貨?咁賤

男爵府

引用:佢用邊間公司送貨?咁賤

原帖由 SabrinaR 於 15-03-31 發表
佢用邊間公司送貨?咁賤
Skynet 呀!勁賤!送貨嘅唔係香港人,係東南亞人,因為對話係用英文。

頭先肯聽我電話,但又係話唔知幾時送,我問佢咁星期六可唔可以送,佢答我maybe..

我再問有冇公司電話可以打,佢話冇,仲話打唔到係我問題,唔係佢問題,仲叫我唔好打俾佢

我今次仲落左幾千蚊貨,都唔知收唔收到

我以後一定唔會再買next direct.
貼$買難受呀!

男爵府

仲有冇jm知呀

男爵府

咁差, 我仲想買衫仔TIM, 不過好多碼斷晒....

男爵府

引用:咁差, 我仲想買衫仔TIM, 不過好多碼斷晒...

原帖由 Vividada4472 於 15-03-31 發表
咁差, 我仲想買衫仔TIM, 不過好多碼斷晒....
你諗清楚先

男爵府

引用:試吓朝早9點正撳live chat. 我試過有人答。

原帖由 chole16 於 15-03-31 發表
試吓朝早9點正撳live chat. 我試過有人答。 (唔好信佢話24小時)
係next個網?定skynet個網?

禁止訪問

男爵府

仲有冇其他方法揾番份件呀?

大宅

我買過好多次
好好喎,今日先送完貨!
出左去湊仔,佢call 我聽唔到,15mins後再call佢話放地下大堂。
衫好多賣晒,但我試過幾日後就會有補貨,我覺得價錢唔貴又送上門,好ok喎!
今日送到其中3件^^

大宅

引用:Quote:原帖由 kowai25 於 15-03-31 發表呢

原帖由 cvpigpig 於 15-03-31 發表
你打邊個電話?
就係呢間skynet, 我上佢網頁睇,香港嘅物流,佢好似係判比一間公司仔,我已經記得佢叫乜名,總之勁賤格
你打上去話報警啦!再send email 比英國next, 叫佢幫你跟,佢公司有責任嫁!已經收咗$吖麻!

大宅

我每次都係一個好有禮貌嘅女速遞員打比我,問下我喺唔喺屋企先送上黎,但最近一次係一個男人送黎,冇電話通知

男爵府

引用:我買過好多次好好喎,今日先送完貨!出左去

原帖由 lunglungbb 於 15-03-31 發表
我買過好多次
好好喎,今日先送完貨!
出左去湊仔,佢call 我聽唔到,15mins後再call佢話放地下大堂。
咁我真係唔好彩

首頁

尾頁

跳至