夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同老公結婚18年,感情穩定下來,自囡囡出世後,大家專注力集中了在個女身上,近呢一年,他工作很忙,因工程趕工,經常要開夜,又要被老闆星期六晚派去澳門跟工程,要過夜的,其實我係好唔想他去的,但無計,他自己亦好似好不願意去的!初初去時,星期曰一早就撘船返香港,但自去年十月開始,去的次數密了,仲開始留埋星期曰,大家因此事嘈過,當我問他多些有關他留澳門工作啲嘢時,如問他是不是瞓骨場,他就發我圍,等我怕左佢唔好再問!

到了十一月中,好突然比個whatsapp我,問我有否發覺大家有問題,跟住就話要離婚,話同我一齊唔開心,對我無晒感情,留在我身邊只浄下責任及交人!又話我唔支持佢!
太突然了,完全無諗佢一下子變成咁,真係好似被人落左降頭咁!叫佢面的面同我傾,有乜事好好溝通一下,他拒絕,只同我whatsapp講! 好絕,好無情!點講都唔肯比機會大家,連個女(差不多6歲)都唔考慮!
呢幾個月,我瘦了廿多磅,又病左一排,突然間條脷爛了,食唔到野,又胃痛,日曰都好唔開心!
有曰突然發現左有個condom, 那刻好痛心,好驚,諗緊問唔問他好,最後都係忍唔住問了!他說無用過,人地比定佢,驚那晚飲完酒會上房喎!仲話對得住天地良心,無做過對唔我的事喎,跟住他對我的態度就更加差,呼呼喝喝,真係好難受!
走定唔走,好難決擇!

男爵府

回覆:菲菲囡囡 的帖子

過得到自己就留 過唔到自己就走

珍珠宮

回覆:傷心欲絕,好想放棄

走!不過要佢淨身出戶和每月一半人工贍養你地!

男爵府

MommyPanel勳章

其實發現左dom dom,男人點會比男人用吖,留返比自己開多熗好過啦~男人要用,通常自己買,就好似女人m巾咁,我用開特長,你可能用超簿咁! 佢連面對面都唔肯傾,你就有心理準備,佢想留係澳門個邊多啲及可能有小三,小三可能來自澳門,大陸,不過我覺得大陸小三機會大啲加上你老公上得去工程,我諗中產,係大陸,香港人係中產已經好吸引,佢地大陸女人唔理你有無老婆女朋友,總之就掛名做朋友,但就整日有事無事就搵你,我係上海領教過,我男仔朋友只不過係街影下相,就有條上海妹扮哂野問mtr係邊,問完路就算啦~重要問長問短,扮得意問:嗯!你一個人黎上海呀,無人陪咩…等等,其實盲嘅都睇到mtr個牌大隻到遠處已經見到啦~扮哂野問。

樓主,你重有個女,唔好離婚住,查清楚係女人定係你地之間的問題

Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

水晶宮

男人不該讓女人流淚,妳老公冇情
自由太多會令世人失去平衡

禁止訪問

夏天玩到顛

男爵府

似有第三者喎,突然又絕情

如果你冇講少左野嘅話

大宅

引用:同老公結婚18年,感情穩定下來,自囡囡出世

原帖由 菲菲囡囡 於 15-04-02 發表
同老公結婚18年,感情穩定下來,自囡囡出世後,大家專注力集中了在個女身上,近呢一年,他工作很忙,因工程 ...
似係第三者多,如果無女人,一頭家,問題係咪大到要離婚?無論男女,決定得離婚,放棄頭家,一定有好大既理由同決心!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

希望你先照顧好自己。
你個女仲咁細,
你唔可以有事。

你C6變左心,
對你態度惡劣,
你承受不住,
不如同佢分開,
離婚也不是末日,
何況可以先分居。
慢慢適應,加油!

大宅

已經出事了,同我ex一樣

翡翠宮

Condom...解釋哂

子爵府

咩驚佢上房?姐係上房就攞黎用?傻既

大宅

類似我10年前一樣咁絕更絕,捱捱吓就慣,捱過左就苦盡甘來:lol到時伛仲驚過你加油吖

伯爵府

男人上得大陸(而家甚至留澳門),大半個人都已離開左個家,過去三十年香港人淚的教訓實在太多了。

DengCK    發表於 15-4-4 23:46

水晶宮

是時候計劃一下未來的路了

子爵府

星期六俾老世派去澳門做嘢——似藉口多d,唔係因為去澳門有小三,系本來有小三,澳門係一個藉口,我c6之前都係用呢個藉口,講咩去澳門做嘢,其實就系去咗小三度

珍珠宮

好媽媽勳章

星期六夜晚去澳門跟工程?? 夜晚仲有人開工做工程咩?

我都覺得有第三者

DengCK    發表於 15-4-4 23:46
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

大宅

sumlam 發表於 15--3 05:16
星期六夜晚去澳門跟工程?? 夜晚仲有人開工做工程咩?

我都覺得有第三者
係啦!邊有人咁得閒放哂工仲同你跟工程!

子爵府

就算冇小三都可能去左滾,澳門黃色事業做得好過大陸,雞蟲好鐘意,留多d錢比自己同細路,愛自己多d

子爵府

引用:類似我10年前一樣咁絕更絕,捱捱吓就慣,捱

原帖由 IamKitty 於 15-04-03 發表
類似我10年前一樣咁絕更絕,捱捱吓就慣,捱過左就苦盡甘來到時伛仲驚過你加油吖

...
叻女

首頁

尾頁

跳至