自由講場

跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

引用:司機又確係無錯,巴士規矩確係上車要比,佢

原帖由 NoName 於 15-04-03 發表
司機又確係無錯,巴士規矩確係上車要比,佢停左車叫你比都好正常。
係囉。。上車入錢是常識吧!!自己唔啱仲投訴。。樓主其實係博大霧搭免費車不成,所以發爛渣呀

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆:九巴點樣投訴??係佢個網都搵唔到....

無言

男爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:九巴點樣投訴

上車比錢係好正常,司機已經停車叫你入錢,呢個時間你已經可以行去入啦!仲咩一定企硬落車比??
落車係中門落,你要行去車頭比,咁又好方便??
講真,司機叫你入錢無錯,但你講粗口又好岩??

水晶宮

哇,大開眼界

大宅

咁我實唔岩架,我唔應該趕住答呢班車⋯⋯應該企定定搵定錢等下班車⋯⋯⋯咁趕時間做乜⋯⋯

水晶宮

上車入錢或拍卡係正常程序。落車先比冇聽過。

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:復活節第1日,超級燥....超級勁嬲....岩岩答

原帖由 Yogurtyogurt 於 15-04-03 發表
復活節第1日,超級燥....超級勁嬲....岩岩答41M,一位姓李既司機,我見有車就上,抱住個2歲BB,咁我上車就同個司 ...
咁搭巴士不嬲都係上車先入錢架wor
你投咩訴

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

複式洋房

上車入錢好正常喎,仲要投訴人?!

禁止訪問

引用:咁我實唔岩架,我唔應該趕住答呢班車⋯⋯應

水晶宮

女人講粗口,唔代表你惡就你啱,反而比人感覺好爛撻撻,啱都變錯

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

引用:復活節第1日,超級燥....超級勁嬲....岩岩答

原帖由 Yogurtyogurt 於 15-04-03 發表
復活節第1日,超級燥....超級勁嬲....岩岩答41M,一位姓李既司機,我見有車就上,抱住個2歲BB,咁我上車就同個司 ...
司機都停咗車叫你入錢啦,你抱住B唔係大晒?個個都話落車先比咁司機都好難做,仲要用粗口話人係你唔啱。

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

上車入錢

你唔入 佢可以唔開車

一車百多人
人人都落車入
仲得了

仲有你落車先入錢
會阻住上車既人

個地球唔係圍住你轉

仲好意思投訴人

唔方便應該搭的士

搭巴士上車入錢是常識

Qso    發表於 15-4-3 22:14

侯爵府

HiPP勳章(2) 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

41m 試過我伸手折(得我一個人),佢扮睇唔到我,直走!

珍珠宮

引用:咁我實唔岩架,我唔應該趕住答呢班車⋯⋯應

咁我實唔岩架,我唔應該趕住答呢班車⋯⋯應該企定定搵定錢等下班車⋯⋯⋯咁趕時間做乜⋯⋯

...
我都試過追車上後嘟囉,要入錢咪紅燈停車咪行去入囉~好簡單啫~

別墅

上車要俾錢係常識,你可以投訴佢態度差呢點,如果個個好似你咁,車長顧得啲咩?信任你落車先俾錢,但變相有啲人會投訴車長唔盡責喎。如果有人拍片擺上網,俾人鬧果個係你,但你講到好似自己無辜咁,唔係要人地同情你掛?

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

你唔比錢司機有權唔開車同趕你落車
上車時比錢正常 巴士唔係小巴 多人上落鬼記得邊個未入
你自己有問題仲聲大夾惡?咁趕時間我真係打的或者抱住小朋友都要入左錢先坐
你都無禮貌 人地都唔駛有禮貌對你

珍珠宮

好老實,你話人冇仔生,交都有得打呀!

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得你話拎唔切錢,同司機講轉頭入錢都冇問題,但同司機講明落車先比錢就好唔合理囉,搭小巴咩

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

伯爵府

引用:Quote:原帖由+PinPin+於+15-04-03+發表哈哈

我由頭到尾都好好態度,信又好唔信又好
好態度就唔會爆粗啦

Qso    發表於 15-4-3 22:14

侯爵府

你投訴佢d乜?投訴佢要你上車入錢?

selinako^^    發表於 15-4-3 23:12

首頁
12345...26

尾頁

跳至