跳至

首頁

尾頁

大宅

我和仔仔九月移民到Melb, 老公留喺香港搵錢,請問船運有冇好介紹???

Mainly ship 衫褲鞋襪,電器,書本,日常用品。。。大概五六十箱,請問我要注意d咩呢?

吾該哂!

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

引用:我和仔仔九月移民到Melb, 老公留喺香港搵錢

原帖由 ngkongduck 於 15-04-04 發表
我和仔仔九月移民到Melb, 老公留喺香港搵錢,請問船運有冇好介紹???

Mainly ship 衫褲鞋襪,電器,書本, ...
即係妳目標係要搵可以夾柜的搬屋公司。
Baltrans就一定要包全柜。

大宅

回覆:ngkongduck 的帖子

我用Vanpac Group Asia架!你可以約佢地Quota咗價先。confirm 左之後,佢地會拎D箱,bubble 紙同封箱膠紙俾你。你可以自己pack D,搬果曰佢地都會幫你pack!

大宅

回覆:mamiemily 的帖子

吾該哂

大宅

回覆 mamiemily 的帖子

唔好意思呀? 想問你當時大約有幾多箱到?大約幾錢到呀? thanks

大宅

引用:回覆+mamiemily+的帖子唔好意思呀?+想問你

原帖由 littlecrystal 於 15-04-23 發表
回覆 mamiemily 的帖子

唔好意思呀? 想問你當時大約有幾多箱到?大約幾錢到呀? thanks ...
Sorry for my late reply!
大約三萬七千幾,我共有105箱,裝滿成個櫃啊!
佢地service 幾好架 , 我屋企人之後都係用佢地。

大宅

回覆:mamiemily 的帖子

唔該哂你的資料呀!
我都苦惱緊搬唔搬傢私去

首頁

尾頁

跳至