自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,thx

侯爵府

回覆:babykidss 的帖子

Panasonic 3/4 唔凉,仲類似滴水聲,同CS周旋個幾個月,不了了之

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Panasonic 3/4 唔凉,仲類似滴水聲,同CS周

原帖由 dragon813 於 15-04-05 發表
Panasonic 3/4 唔凉,仲類似滴水聲,同CS周旋個幾個月,不了了之
唔係呀,我啱啱先買咗

侯爵府

引用:Quote:原帖由+dragon813+於+15-04-05+發表P

原帖由 puffy0305 於 15-04-05 發表
唔係呀,我啱啱先買咗
Bought last summer! 個幾個月真係比佢哋激C

珊瑚宮

引用:Panasonic 3/4 唔凉,仲類似滴水聲,同CS周

若果剛買就唔涼,唔需要同間廠嘈晒時間,試吓問番買間店。我試過部機唔涼又嘈,個牌子唔肯換機,我同番買間店講, 佢地幫我換機。

珊瑚宮

回覆:想買3-4匹冷氣機,panasonic.-日立好

舊年所有房冷氣換rasonic, 又靜又涼。

侯爵府

回覆:cbeyond 的帖子

佢哋已經換過一部,一樣係唔凉有滴水聲,technician 上門好多次,煩到C

侯爵府

我去年7月買panasonic 3/4匹,我又覺得ok,係製冷慢d,要長d時間間房先涼。
不過買電要撞手神,而且師傅安裝時或運送時有無吾小心整壞d野咁。

伯爵府

畀面勳章

引用:如題,thx

原帖由 babykidss 於 15-04-05 發表
如題,thx
你冷氣果面向邊個方向?

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

公爵府

我屋企4部都係日立,好好用,又靜又涼,用左3年以上

大宅

畀面勳章

我覺得冷氣都係買日立好d

公爵府

親子王國15週年勳章

引用:舊年所有房冷氣換rasonic,+又靜又涼。

原帖由 cbeyond 於 15-04-05 發表
舊年所有房冷氣換rasonic, 又靜又涼。
舊年新屋裝修,4部分體都係Rasonic

水晶宮

BK Milk勳章

日立依家都麻麻
雖然我屋企嗰部
前年買都好涼
但怪就怪在開大吾涼細就好凍下
我99嗰部遲我少小買
完全吾店
一樣型号
熱到出汗
我覺得大金應該幾好
我吾太識

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我早幾日換左1匹rasonic,呢幾日都有開黎瞓,都夠靜同凍

伯爵府

日立牌出製冷既産品,係出名好D既,如冷氣&雪櫃

子爵府

過去四年買左兩次3/4匹於房間,夠凍

珊瑚宮

引用:佢哋已經換過一部,一樣係唔凉有滴水聲,te

佢哋已經換過一部,一樣係唔凉有滴水聲,technician 上門好多次,煩到C

...
若果換左都有相同問題,而只係買左幾個星期,試吓問買冷氣間店可唔可以幫你搞。我當日個牌子都肯換機,但聽到其他朋友買完都話這個型號嘈,所以我番間店可唔可以補錢換過其他牌子,當然位sales好人肯幫我搞。我會問店,因為我知店要退貨,個牌子根本無法say no,無店辦法,一定accept退的。

侯爵府

回覆:cbeyond 的帖子

Thanks! Bought directly fm Panasonic....

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我屋企4部都係日立,好好用,又靜又涼,用

原帖由 debjc 於 15-04-05 發表
我屋企4部都係日立,好好用,又靜又涼,用左3年以上
我屋企部日立,用唔夠三年就壞,買過兩次都係咁

子爵府

引用:我覺得冷氣都係買日立好d

原帖由 135790876 於 15-04-05 發表
我覺得冷氣都係買日立好d
我家都係用佢4部

首頁