自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

話說平時我幫c6 染佢的白頭髮的, 我老人痴呆成日唔記得買染髮劑番黎。有日晚黑同c6 去完超市番到屋企留下先發現又無買:

我: 哎呀, 又唔記得買野同你染髮啦! 你做乜唔提我呀?
C6: 咪提咗你囉, 你唔記得之 ma!
我: 你幾時提過我呀?
C6: 我咪痴咗兩條白頭髮係塊鏡到提你囉!(厠所洗手盆上面塊大鏡
我: 吓? 咁叫提咗我 ka la?
C6: 咁明顯仲唔夠呀?
我:咁如我我痴兩條陰謀係鏡到,你又知唔知我提你乜呀?
C6: 你都痴線嘅, 鬼知你做乜咩!
我: 你都識講啦! 有人摑咗自己一把啦! 呵呵呵~

抵佢到今日都仲未染番個頭

cattz288    發表於 15-4-8 00:02
霜霜    發表於 15-4-7 20:07
一之蘭太太    發表於 15-4-7 19:51
cherrie_q    發表於 15-4-7 16:22
tiktikmama    發表於 15-4-7 15:09
咸蛋三寶飯    發表於 15-4-7 11:10

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆:oxford0158 的帖子

妳c6好搞笑,痴兩條白頭髮喺鏡上面

人生本是苦

男爵府

回覆:c6: 我咪提咗你囉! 我: 吓?!

大宅

您, 是我一個遙遠的夢~~~

子爵府

侯爵府

畀面勳章

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

YANXX    發表於 15-4-7 17:09

侯爵府

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

痴咗兩條白頭髮係塊鏡到<~~我第一時間諗,仲見到白頭髮咩?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:我:咁如我我痴兩條陰謀係鏡到,你又知唔知

原帖由 cy101 於 15-04-07 發表
我估到

Childhood is journey, not a race.

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

侯爵府

畀面勳章

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

首頁
12345...8

尾頁

跳至