二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

英國Alfresco天然防蚊保濕 📢📢📢

(Smart價)大支裝 200ml $235 (包平郵)

一田賣緊$4xx
大支裝抵好多 買個細樽入起帶出街就搞掂啦😁
(買家承擔寄失風險)

小朋友夏天必備👍👍👍
而家d蚊真係太毒 唔想小朋友俾蚊針到一舊舊又痕既記得入定啦😌 而且質地唔會笠痴痴架

🌟英國知名品牌 Alfresco 始創於一七三零年的英國醫藥園 經英國倫敦大學衛生及熱帶醫藥學院進行多項測試證實能有效防止蚊叮蟲咬
🌟蘊含肉桂、天竺葵、薰衣草、香蜂草、廣藿香、雪松等超過20種純天然草本精華成份
🌟絕無加入避蚊胺化學劑
🌟適合最幼嫩的嬰兒肌膚,敏感性皮膚和眼部四周較薄的皮膚 孕婦及兒童亦可安心使用
🌟一直備受荷李活影星及名人愛戴
🌟它的護膚精華能鎖緊水份,滋潤補濕,令肌膚時刻保持緊緻柔滑
🌟英國製造

主要成分:
Aqua (water), isopropyl, palmitate, caprylic/capric, triglyceride, stearic acid, cetearly alcohol, triethanolamine, parfum (fragrance), cinnamomum zeylanicum (cinnamon), leaf oil, etc.

別墅

回覆:helen1425 的帖子

會有雷射貼嗎?

男爵府

回覆:英國Alfresco天然防蚊保濕膏(已賣超過200枝)

expiry date?

男爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章

仲有嗎?
有效日係幾時?

大宅

回覆:英國Alfresco天然防蚊保濕膏(已賣超過200枝)

有無面交

大宅

有效期到幾時?

男爵府

有50ml?

別墅

想要1支,可以面交嗎?thanks

大宅

包平郵嫁,2017/11到期
英國入口唔同一田包裝

別墅

我要1支,唔該晒

複式洋房

是否正貨,有興趣想要支

大宅

引用:英國Alfresco天然防蚊保濕 &

原帖由 helen1425 於 15-04-08 發表
英國Alfresco天然防蚊保濕 📢📢📢

(Smart價)大支裝 200ml $235 (包平郵)
請問200ml仲有嗎

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Hi , I want 1 200ml please.

子爵府

想要一支,請問有貨嗎?

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

仲有貨嗎,點交收

大宅

想要一支200ml, 可以面交嗎?

複式洋房

Pm thx

首頁

尾頁

跳至