夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:男友洗錢玩online game

因為佢月入二萬都無,所以我先咁介意,而大家拍拖幾年都有計劃儲錢結婚,無唸過佢仲用咁多錢打機⋯⋯

翡翠宮

少少哋玩下可以,但係過萬就真係接受唔到

伯爵府

熱血勳章

我曾經都經歷過,結左婚先知佢打機洗唔少錢。。。
一開始知道都無表示不滿
到第三個月,我都忍唔住,加埋又係萬幾

話比佢知唔夠錢,佢都寧願比一份仲多過家用嘅錢去打機
以前我咩都唔計較,旅行、食飯、消費我出左錢都唔會同佢AA, 由得佢
但當我發覺佢唔洗錢喺屋企而係去左打機,我都好嬲
又唔係好富貴,卻唔淨番多啲錢,仲應承我要補擺酒T.T

之後,我出街唔會比錢,買野盡量唔比錢,等C6比錢
攪到佢唔夠錢交卡數XD

子爵府

Ssaay 發表於 15-4-9 23:07
有日發現男友三個月內用左萬幾蚊玩online game! 俾著你地嬲唔嬲??

勁嬲!!!!!!! 我會覺得佢唔係好用心想結婚law~

子爵府

引用:我又覺得ok wor. 打online game 都係興趣既

原帖由 queena0077 於 15-04-10 發表
我又覺得ok wor.
打online game 都係興趣既一種, 好似有人鍾意玩車咁, 只不過大部分人都將打機睇得好負 ...
講得啱,不過最重要都係睇返佢本身收入幾多先

幾時先上到車.....

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會好火了

大宅

回覆 Ssaay 的帖子

我諗你唔好嬲啦, 不過可能要諗諗你哋o既關係, 佢洗 10k 打機你覺得好憤怒, 佢今次只係一時係咁, 定時時都係咁? 如果佢時時都係咁, 你係咪真係接受到?

公爵府

回覆:男友洗錢玩online game

嬲又未去到d錢唔係我,不過會開聲提下佢,叫佢留意唔好沉迷同花太多錢嚕

首頁

尾頁

跳至