自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

複式洋房

回覆:博客來 3月31日計訂仲未收到sms

我上順豐見到到港都要2 曰後先收到 s m s

大宅

Santorini1314 發表於 15-4-12 19:01
我上順豐見到到港都要2 曰後先收到 s m s

珍珠宮

只有email 話出貨了,冇sms

大宅

你哋打去順豐問啦,可能仲喺sf度
我都係一直收唔到sms,星期六下午打去sf問,sf話7仔無位收貨,所以一直喺佢哋個倉!
我轉咗喺sf門市取件,當晚收到sms取件了!效率好高!

wcpcelia    發表於 15-4-13 08:49

大宅

引用:你哋打去順豐問啦,可能仲喺sf度我都係一直

原帖由 丁丁BeBe 於 15-04-12 發表
你哋打去順豐問啦,可能仲喺sf度
我都係一直收唔到sms,星期六下午打去sf問,sf話7仔無位收貨,所以一直喺 ...
thx😄

我今日打去無人聽呀!等我聽日再試先!

大宅

引用:博客來 3月31日計訂仲未收到sms. 上順豐web

原帖由 honeyt 於 15-04-12 發表
博客來 3月31日計訂仲未收到sms.

上順豐website check 又見已到港!
31號晚11點約幾訂,岩岩今日收到話到左

大宅

引用:Quote:原帖由+honeyt+於+15-04-12+發表博客

原帖由 venus_chan 於 15-04-12 發表
31號晚11點約幾訂,岩岩今日收到話到左
我都好忟水

11:5x 先訂!

男爵府

引用:博客來 3月31日計訂仲未收到sms. 上順豐web

我4月7日訂,星期六都收到sms去攞lu

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

大宅

畀面勳章

我星期六一早打左電話去順豐到門市取都未收到sms

大宅

引用:Quote:原帖由+honeyt+於+15-04-12+發表博客

原帖由 mercy_mama 於 15-04-12 發表
我4月7日訂,星期六都收到sms去攞lu

心急啊!哈哈!

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 熱血金章

引用:博客來+3月31日計訂仲未收到sms.+上順豐web

我都未收到 sms 咪走去會員專區check 點知見到話9號已到711. 今日咪去711拎,點知,去到又無我件貨,我女勁失望。剛巧,順豐職員送貨黎,都係無我件貨,職員話711無位放,好多貨係佢地倉,個職員好好,借位讚下佢先,影左我件貨的單號,幫我check , 過左幾個鐘,佢回電我,佢件貨係倉,咁我話不如去順豐門市拎喇,佢話711 拎唔知等幾耐,我聽日就拎到喇

別墅

回覆:tinaleung 的帖子

你就好啦,我個份寄失咗,博客来話寄出咗,但系sf話冇收過。而家要等博客来再覆,都唔知等幾耐!

大宅

我27號買,網上寫8號到港,尋日有sms.但我一張單6本書,分左3張單又3個盒,宜家重欠一本。

別墅

熱血勳章

7-11成日都冇位彈返貨去順豐,網頁睇件到便利店,但原來仲喺順豐,唔打去順豐都唔知。。到港再等4日先拎得,仲要去順豐門市拎。。

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

我星期六也收到了

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 venus_chan 於 15-04-12 發表

我都好忟水

11:5x 先訂!
你打去順風問吓你件貨在邊個sf地址,上去提貨仲快。

我31/3,半夜12點訂的,都係咁,sf話9/4(5pm) 送去7仔但full左,之後送番去附近的sf地址,我打左去hotline問,結果一個鐘後就可上去果個sf地址提貨。上去時,仲見到好多好多博客來的盒放晒在到,佢話7仔冇位,所以放晒在到。

大宅

Yeah! 啱啱打咗去喇,等間去門市取件

複式洋房

引用:我27號買,網上寫8號到港,尋日有sms.但我

原帖由 happymori 於 15-04-13 發表
我27號買,網上寫8號到港,尋日有sms.但我一張單6本書,分左3張單又3個盒,宜家重欠一本。

...
我都係咁,分左3盒,但欠一本,個email有寫本書,不過個盒冇。想問下點追番?

大宅

我星期四已收到SMS, 已取貨。你可打電話去順豐問問。

首頁

尾頁

跳至