自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:剛買左部日立小涼伴,行貨無問題,門市係屯

原帖由 mandy22626 於 15-06-04 發表
剛買左部日立小涼伴,行貨無問題,門市係屯門栢麗
老公問過佢地冷氣價錢,總數只是平DSC 20元,但佢就話唔知幾時裝冷氣播,現工程好忙。
好啦,咁串 ,所以同DSC買左

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 mandy22626 於 15-06-04 發表

原帖由 MM2005 於 15-06-07 發表
老公問過佢地冷氣價錢,總數只是平DSC 20元,但佢就話唔知幾時裝冷氣播,現工程好忙。
好啦,咁串 ,所以同 ...
dsc個名幾臭尤其是傢俬更要加倍小心

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

回覆:有冇响優質倉買過電器?

買過抽濕機,無咩問題

男爵府

醒目開學勳章

送貨要加$嗎?

大宅

買過冷氣,洗衣機都無問題。送貨要收費,好似100。

男爵府

新屋成屋全部電器就係呢到買,3部冷氣,Dyson風扇,浴室寶,雪柜,抽油煙機,微波爐,,煤氣爐,埋單3萬,我覺得唔算貴

子爵府

上個月幫親買左日x冷氣機裝左都ok,昨天上去想買多部2匹廳用,sales佬竟然話要等十幾日先有得裝,佢話無辦法,今年無預計多左甘好多客幫親

珍珠宮

引用:之前我問過,分期要收6�費. 其實為起都

原帖由 lalake312 於 15-06-04 發表
之前我問過,分期要收6%手續費. 其實為起都會平過大行...
唔好意思,想請問係點做分期同埋要邊張信用卡先得,謝謝!

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

每日笑一笑 發表於 15-6-7 23:00
上個月幫親買左日x冷氣機裝左都ok,昨天上去想買多部2匹廳用,sales佬竟然話要等十幾日先有得裝,佢話無辦 ...
我地問左,佢話你買左都唔知幾時同你裝冷氣,因手上大把工程做,咁我地即去DSC買,幾日後有得裝,仲平左20元

首頁

尾頁

跳至