夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆:conniecheung 的帖子

應該會有嘅,希望自己以後都可以咁

禁止訪問

公爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回

我同c6一齊12年啦~~仲係好地地

禁止訪問

回覆:正能量時間~有冇人同c6一齊10幾年,關係仲好好架?

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用: +

原帖由 LedTV 於 15-04-22 發表
15年啦...仲好好。有個2.5歲囡囡。

中間有過1次短時間佢同同事係msn 曖昧事情發生。但好彩係我係email 見到佢拒絕個女同事。

個段時間之後。佢就resign...

最佩服佢大佬,同佢老婆就黎三十年卦,大佬仲年年送花,好sweet sweet,又聽老婆話。

我62 3個仔都好鬼錫老婆,完全copy咁,我62又係好照顧我99...62會做大部份家務,99 好嘆架。

我老公我自己都好滿意,尋日長輩朋友讚佢係一個好老公(雖然我聽過超過幾十次唔同人讚)咁到而家我都好認同。到我老公講返我地相處之道比人聽,我覺得好sweet 同佢真係好了解我。呢15年真係好白過

瑪瑙宮

引用:我15歲同老公拍拖,25歲結婚。29歲生左個b.

原帖由 lovepinkybb 於 15-04-18 發表
我15歲同老公拍拖,25歲結婚。29歲生左個b. 今年15年了。仲好恩愛:)
好似,我15拍拖,21結婚,28生b,個囡2.5歲

瑪瑙宮

原來有咁多好男人

禁止訪問

珍珠宮

10幾年,大家一齊好開心,而且係越來越開心

人大咗,越來越識得欣賞我老公

我自己都一路學做一個好老婆、好媽媽

複式洋房

回覆 iknow 的帖子

我同你一樣,今年都係廿五年,OK架,依然照顧得我好周全,當然我都好照顧佢。

大宅

拍咗拖18年,週年求咗婚,明年結婚,佢對我好好,好着緊!好幸福,好sweet,好開心!

男爵府

一齊已經21年, 一向都好少嗌交, 感情都好好, 每晚都會拖住手瞓, 近來發覺係愈來愈了解大家, 愈來愈需要大家

複式洋房

今年係拍拖10週年紀念, 結左婚就黎兩年啦!

首頁

尾頁

跳至